Antonín Brož se stal novým obchodním ředitelem Ricoh Czech Republic a Ricoh Slovakia

Praha, 4. září 2018 – Novým obchodním ředitelem pro Ricoh Česká republika a Ricoh Slovensko se stal Antonín Brož. Bude zodpovědný za obchodní aktivity napříč všemi divizemi společnosti.

Antonín Brož, obchodní ředitel společnosti Ricoh

Antonín Brož má více než 15 leté zkušenosti v oblasti v přímého i nepřímého obchodu se zaměřením na strategický rozvoj a obchodní expanzi společností. Posledních 10 let působil ve společnosti Canon na klíčových manažerských pozicích. Od roku 2014 zastával pozici Business and Information Services Directora, ve které vedl tým více než 200 pracovníků se specializací na digitální transformaci a optimalizaci fungování společností v oblasti dokumentových, obchodních a komunikačních procesů.

Dnešní trh v oblasti tiskových, softwarových i IT služeb se za poslední dobu výrazně změnil. Je mnohem dynamičtější, náročnější a vyžaduje perfektní znalost prostředí, trendů  i procesů konkrétních zákazníků, kterým chcete nabízet své služby a řešení. Ať jde o kancelářskou techniku, produkční a velkoformátová zařízení, software nebo outsourcing. Mým hlavním cílem bude všechny tyto oblasti dále obchodně i kvalitativně rozvíjej a tím posilovat konkurenční výhodu i tržní pozici společnosti Ricoh napříč klíčovými segmenty. Již se na tuto novou výzvu a spolupráci s novými kolegy moc těším.

Antonín se ve volném čase věnuje hlavně rodině, cyklistice a golfu.

Ricoh svými inovativními technologiemi a službami podporuje a rozvíjí digitální pracoviště a umožňuje tak lidem efektivnější a lepší práci. Již více než 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, IT služeb, řešení pro komerční a produkční tisk, digitálních kamer, fotoaparátů a produkčních zařízení.

www.ricoh.cz, www.ricoh.sk

Mobile: +420 604 297 454