Drupa se odkládá

17. března 2020 Messe Düsseldorf oznámilo své rozhodnutí odložit Drupu, největší polygrafickou výstavu na světě, s ohledem na vývoj situace kolem Covid-19. Akce se bude konat od 20. do 30. dubna 2021.

Messe Düsseldorf se řídí doporučením týmu pro řešení krizí německé spolkové vlády, aby při hodnocení rizika závažných událostí zohlednil zásady institutu Roberta Kocha. Těšíme se, že vás včas informujeme o plánech Ricoh na přeplánovanou show.

Ricoh svými inovativními technologiemi a službami podporuje a rozvíjí digitální pracoviště a umožňuje tak lidem efektivnější a lepší práci. Již více než 80 let inspiruje společnost Ricoh k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení a správu dokumentů, IT služeb, řešení pro komerční a produkční tisk, digitálních kamer, fotoaparátů a produkčních zařízení.

Skupina Ricoh, s hlavním sídlem v Tokiu, působí přibližně ve 200 zemích a regionech na světě. Na konci fiskálního roku v březnu 2019 dosáhla Skupina Ricoh celosvětového obratu ve výši 2 013 miliard jenů (přibližně 18,1 miliardy USD).

RICOH Czech Republic s.r.o.

Jana Zajíčková

Tel: +420 702 245 128

E-mail: jana.zajickova@ricoh.cz

Homepage: www.ricoh.cz

Copyright 2020 Ricoh. Všechna práva vyhrazena.