Inkjetová novinka od Ricohu se představí na Hunkeler Innovationdays 2019

Praha, 18. prosince 2018 – Ricoh představí na veletrhu Hunkeler Innovationdays 2019 patentovanou technologii, která pomůže poskytovatelům tiskových služeb raketově nastartovat výrobu.

Inkoustová tisková platforma Ricoh Pro ™ VC70000 si odbude světovou premiéru na švýcarském výstavišti Messe Luzern, a to od 25. do 28. února 2019.

Na největším mezinárodním odborném veletrhu se zaměřením na kontinuální tisk představí Ricoh svoji kontinuální Pro VC70000 s novou patentovanou sušicí technologií, navrženou pro úlohy s velkým pokrytím inkoustem a eliminaci fyzické deformace papíru. Stroj tiskne rychlostí 12 000 archů za hodinu a zajistí rychlý, konzistentní a vysoce kvalitní tisk díky nově vyvinutým vlastním tonerům, vhodným pro tisk na všechny tradiční potahované ofsetové substráty. Tuto schopnost prokáží hojné ukázky tisku na potahovaný ofsetový papír, včetně čtvercové fotoknihy s hranou 225 mm tištěné na papír s gramáží 150 g, s šitou vazbou, přímých poštovních reklamních zásilek a letáků.

Skvělou ukázkou flexibilní a adaptivní tiskové výroby monochromatických zakázek je kompaktní kontinuální inkoustový stroj Ricoh Pro™ V20000. Umožní poskytovatelům tiskových služeb ziskovou výrobu rozmanitých aplikací od farmaceutických letáků přes transakční tisk, jako jsou složenky, výpisy nebo úřední dokumenty, až po knihy či reklamní tiskoviny.

Produktivitu a snížené provozní náklady pro barevný archový tisk přináší digitální stroj Ricoh Pro ™ C9200, který vychází z vysoce úspěšné technologické platformy Ricoh Pro™ C9100. Poskytuje vyšší obrazovou kvalitu tisku, vynikající registraci a bezpochyby podpoří růst firmy.

Jako podporu pro efektivní a rychlý moderní kontinuální tisk představí společnost Ricoh nové přírůstky svého softwarového portfolia a upozorní na přednosti svých softwarových aplikací Ricoh TotalFlow BatchBuilder a Ricoh ProcessDirector.

Eef De Ridder, viceprezident divize Komerčního tisku skupiny pro Komerční a průmyslový tisk, Ricoh Europe komentuje: „Naše platforma kontinuálního produkčního tisku rychle roste a nás těší, že můžeme návštěvníkům veletrhu Hunkeler Innovationdays 2019 poskytnout první seznámení se všemi skvělými technologiemi, které se představí v našem systému Pro VC70000. Originální technologie z našeho vlastního vývoje, včetně jedinečné nové sušičky a inkousty značky Ricoh, které podporují všechny offsetové substráty, otevírají celý nový svět možností tiskové výroby.

Společnost Ricoh se během Partners Conference pořádané na veletrhu připojí k dalším výrobcům tiskáren v panelové debatě na téma Successful with Automation a současně je opět sponzorem akce DOXNET, která přináší seriál odborných přednášek a prostor pro účastníky veletrhu, kde mohou navazovat nové kontakty, vyměňovat zkušenosti a vytvářet nové obchodní příležitosti.

Ricoh svými inovativními technologiemi a službami podporuje a rozvíjí digitální pracoviště a umožňuje tak lidem efektivnější a lepší práci. Již více než 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, IT služeb, řešení pro komerční a produkční tisk, digitálních kamer, fotoaparátů a produkčních zařízení.

www.ricoh.cz , www.ricoh.sk

Mobile: +420 604 297 454