Kdykoliv a kdekoliv ve spojení. Ricoh rozšiřuje své služby komunikační techniky

Praha, 5. ledna, 2018 – V dnešním stále více propojeném světě potřebujeme videokonferenční systém, který usnadňuje komunikaci bez ohledu na to, kde se právě nacházíme.

Jediná videokonferenční platforma, kterou kdy budete potřebovat

Služba Unified Communication System Advanced revolučním způsobem nahrazuje tradiční model pevně instalovaných systémů řešením, funguje na principu plug and play a je nákladově daleko efektivnější.

Digitální technologie změnily způsob, jakým pracujeme a změnily představu moderní kanceláře. Práce na dálku z více míst je logisticky snadnější než kdykoli dříve.

UCS Advanced je skutečně globální řešení pro služby sjednocené komunikace, které zajišťuje interoperabilitu pomocí virtuálních zasedacích místností (VMR). Virtuální místnost je dostupná pro celou řadu zařízení a komunikačních platforem, je k dispozici 24 hodin denně a může hostit najednou až 30 účastníků. Díky snadnému ovládání a přehlednému globálnímu adresáři se můžete připojit a začít spolupracovat během několika okamžiků.

• Globální systém Ricoh je vybaven 14 datovými centry po celém světě, které umožňují lokální připojení bez překážek.
  • Virtuální místnosti jsou k dispozici pro každého ve firmě včetně audio a video propojení za zlomek nákladů tradičních řešení.
  • Plná kompatibilita s WebRTC a nejpoužívanějšími audio a videokonferenčními koncovými zařízeními včetně Microsoft Lync a Skype for Business.
  • Spolehlivé možnosti participace: audio přístup pomocí lokální telefonní sítě, sdílení audio, video a dokumentů přes web, interaktivní tabule, tablety nebo videokonferenční koncová zařízení.

Licenční model UCS Advanced nabízí různé varianty, které se dokáží flexibilně přizpůsobit potřebám jakékoliv organizace tak, aby co nejvíce vyhovovaly požadavkům na videokonferenční služby v dané společnosti.

P3500M

Jako koncové videokonferenční zařízení lze použít nejen systém P3500M, který umožňuje propojení pomocí služby UCS Advanced, ale i stávající zařízení jiných výrobců, která podporují protokoly H.323 a SIP. Kamera P3500M se zorným úhlem 125° v HD kvalitě vám zprostředkuje skutečně osobní kontakt s protistranou. Ve spojení s jednoduchým ovládáním, ekonomickým provozem a vysokým stupněm zabezpečení, je P3500M je ideální pro skupinové videokonference v podnikovém prostředí společnosti jakékoli velikosti.

Pro zajištění bezpečné komunikace v reálném čase, využívá zařízení P3500M připojení a šifrování webového prohlížeče pro audio a video. Zařízení je rovněž cenově dostupné nejen díky nízké počáteční investici a nulovým nákladům na infrastrukturu ale i díky své povaze založené na cloudových technologiích a nízkým celkovým nákladům na vlastnictví.

Pokud uživatel hledá videokonferenční systém, který umožní propojit každého v organizaci, je kombinace P3500M a UCS Advanced ideálním řešením. Virtuální zasedací místnosti zajišťují kompatibilitu a není potřeba duplicitní zařízení pro připojení koncového bodu.

P3500M přenosné videokonferenční zařízení Ricoh

Ricoh

Ricoh podporuje digitální pracoviště, která využívají inovativní technologie a služby, jež lidem umožňují pracovat lépe a snadněji. Již přes 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, služby IT, řešení pro komerční a produkční tisk, digitální kamery a fotoaparáty a průmyslové systémy.

Skupina Ricoh, s hlavním sídlem v Tokiu, působí přibližně ve 200 zemích a regionech na světě. V závěru fiskálního roku na konci března 2017 dosáhla Skupina Ricoh celosvětově obratu ve výši 2 028 miliard jenů (přibližně 18,2 miliardy USD).

www.ricoh.cz, www.ricoh.sk