Společnost Melter objednává první tiskárnu Pro VC70000 na německém trhu

Praha, 13. června 2019 – Společnost Melter, která se specializuje na direct mail, si objednala první vysokorychlostní inkoustovou tiskárnu Ricoh Pro VC70000 v Německu.

Melter investuje do prvního vysokorychlostního inkoustového stroje Ricoh Pro VC70000 v Německu

Oceněný model Pro VC70000 se připojí ke dvěma archovým tiskárnám Ricoh Pro™ C9200. Melter učinila strategickou investici, aby jí pomohla důsledně řídit digitalizaci ve výrobním prostředí a vyhovět rostoucí poptávce po vysoké kvalitě, rychlému obratu a personalizovanému tisku.

„Jako jeden z předních evropských poskytovatelů služeb v oblasti přímého marketingu jsme vždy na pozoru s novými průkopnickými technologiemi pro naše zákazníky. Tyto nové technologie nás nejen odlišují od konkurence, ale také a především splňují stále rostoucí požadavky trhu a zákazníků.“ Říká Daniel Melter, výkonný ředitel společnosti Melter Group.

"Jsme velmi potěšeni, že jsme našli v Ricoh partnera, který nás podporuje výkonnými technologiemi a skvělými odbornými znalostmi. Pro VC70000 zaujme vynikající kvalitou tisku, produktivitou a vysokou ziskovostí. Díky této platformě jsme schopni nabídnout našim zákazníkům nové produkty a velmi kreativní tiskové aplikace s vynikajícím výsledkem a velkou přidanou hodnotou. “

Vysokorychlostní inkoustová tisková platforma Ricoh Pro VC70000 umožňuje flexibilní, efektivní a vysoce kvalitní digitální tisk díky nové technologii inkoustu Ricoh, inovativní a patentované sušící jednotce a výjimečné možnosti využití široké škály tiskových médií, včetně koutovaných offsetových materiálů.

Eef de Ridder, viceprezident společnosti Commercial Printing Group, Ricoh Europe, říká: „Jsme velice potěšeni, že se společnost Melter rozhodla rozšířit své výrobní možnosti o naši nejnovější technologickou platformu, která poskytuje bezkonkurenční kvalitu tisku při maximálních rychlostech. Toto rozhodnutí následuje společnost Zalsman, která potvrdila úspěšné začlenění této tiskové platformy do jejich výrobního workflow a dále je názorným příkladem toho, jak může portfolio našich technologických řešení podporovat dynamický růst. “

RICOH Czech Republic s.r.o.

Jana Zajíčková

Tel: +420 702 245 128