Nové servery EFI Fiery pro Ricoh Pro C5200 poskytují výjimečný výkon a kvalitu

Praha, 13. dubna 2017 – Společnost Ricoh oznámila, že nyní v celé Evropě nabízí novou generaci barevných digitálních tiskáren pro archový tisk Ricoh Pro™ C5200s a Ricoh Pro™ C5210s i s nově vyvinutým vysoce výkonným digitálním uživatelským rozhraním (DFEs) od společnosti EFI.

Digitální tiskárny Ricoh Pro C5200 a Ricoh Pro 5210S pro digitální archový tisk jsou nyní v nabídce se dvěma nově vyvinutými vysoce výkonnými digitálními frontendy (DEFs) od společnosti EFI.

Obě uživatelská rozhraní – vestavěné Fiery E-24B DFE i externí Fiery E-44B DFE – jsou založeny na nejnovější platformě Fiery FS200 Pro a mohou zpracovávat složité tisky s množstvím grafiky. Technologie Fiery SmartRIP vyvinutá společností EFI tak zvyšuje výrobní kapacitu i efektivitu výroby.

Fiery E-44B nabízí poskytovatelům tiskových služeb zpracovávajícím vysoké objemy tisku a požadujícím skvělou kvalitu výstupů i maximální využití přístrojového vybavení, vynikající výkon a rychlejší zpracování.

„Technologie Fiery společně s tiskárnami Ricoh Pro C5200s a C5210s zajišťuje našim klientům výjimečnou produktivitu a umožňuje jim, aby zpracovávali širší škálu tiskových aplikací s využitím široké škály médií,“ uvádí Josef Fleissig, Produktový manažer Ricoh Czech Republic a Ricoh Slovakia. „Spojení výkonnostních parametrů Ricoh Pro a efektivity digitálního tiskového workflow Fiery poskytuje vysoce kvalitní výstupy ve vysokém objemu.“

„Umožňují uživatelům, aby při tisku využívali pokročilé řízení barev a obrazu, a dosahovali tak pokaždé výsledků bez kompromisů a stabilně vysoce kvalitních výstupů,“ doplňuje John Henze, viceprezident marketingu pro značku Fiery ze společnosti EFI. „S Fiery E-44B DFE uživatelé získávají i výhody, které přináší inovativní prvek Dynamic HD Text and Graphic vyvinutý společností EFI umožňující v textu přesně reprodukovat velmi tenké linky a jemné detaily.“

Obě nová uživatelská rozhraní Fiery DFEs nabízejí vynikající produkční nástroje. Uživatelé mohou centralizovat řízení tisku a zefektivnit výrobu prostřednictvím rozhraní Fiery Command WorkStation®. Snadné je i využití přednastavených režimů serveru, které dále zvyšují produktivitu.

E-44B DFE také uživatelům usnadňuje integraci workflow tiskové produkce s informačními systémy řízení od společnosti EFI, softwarem web-to-print a předtiskovými workflow pro usnadnění celkového využití a zajištění vyšší efektivity. Zákazníci mohou díky volitelným a pokročilým předpřipraveným možnostem funkcí Fiery
Impose a Fiery JobMaster™ a prostřednictvím okamžitého náhledu zefektivnit rozložení tisku. Přidání grafického balíčku Fiery Graphic Arts Package, Premium Edition umožňuje uživatelům vyladit před tiskem své digitální úlohy, a minimalizovat tak odpad a nutnost opětovného reprintu.

Více informací o vestavěném Fiery E-24B DFE a externím Fiery E-44B DFE naleznete na stránkách www.ricoh-europe.com.

Ricoh je globální technologická společnost, která již více než 80 let mění lidem způsob práce. V souladu s firemním mottem – imagine. change. – dává Ricoh společnostem i jednotlivcům prostřednictvím svých služeb a technologií nástroje, které jsou inspirací pro inovaci, podporují udržitelnost a podněcují obchodní růst.
Mezi tyto nástroje patří systémy pro řízení dokumentů, služby IT, řešení pro produkční tisk, vizuální komunikační systémy, digitální fotoaparáty a průmyslové systémy.

Sídlo společnosti je v Tokiu a skupina RICOH působí přibližně ve 200 zemí a regionů. Ve fiskálním roce, který skončil 31. 3. 2016, vykázala skupina Ricoh celosvětově tržby dosahující 2,209 miliard jenů (asi 19,6 miliardy USD).

O společnosti EFI

Společnost EFI™ je globální technologickou společností sídlící v Silicon Valley, je předním světovým transformátorem analogového zobrazování na digitální. Velmi nám záleží na úspěchu našich zákazníků a na produktech, které zvyšují jejich konkurenceschopnost a produktivitu. Abychom jim mohli takové produkty nabízet, vyvíjíme přelomové technologie pro výrobu značení, obalů, textilií, keramických dlaždic i personalizovaných dokumentů, využíváme širokou škálu tiskáren, inkoustů, digitálních frontendů i ucelená obchodní a produkční workflow transformující a zefektivňující celý výrobní proces (www.efi.com).

Mgr. Hana Chytrá

E-mail: hana.chytra@ricoh.cz

Mobile: +420 732 831 540

Copyright 2017 Ricoh. Všechna práva vyhrazena.