Nový Ricoh Pro C7200sl nabízí cenově výhodný a vysoce kvalitní tisk pro firemní tisková centra

Praha, 2. srpna 2018 – Společnost Ricoh uvedla na trh novou barevnou tiskárnu Ricoh Pro ™ C7200sl, která poskytuje konkurenceschopný a efektivní digitální zakázkový tisk pro tiskárny, tisková centra.

Společnost Ricoh představila novou barevnou archovou tiskárnu Ricoh Pro C7200sl (sl = light verze)

Rychlá a velmi výkonná čtyřbarevná tiskárna Pro C7200sl je navržena tak, aby zvyšovala efektivitu tisku a poskytovala řadu možností pro připojení profesionálního finishingu. Tento nový snadno ovladatelný model s robustní konstrukcí, vychází z úspěšného stroje Pro C7100. Z mnohých vylepšení této tiskové technologie je precizní soutisk, zvýšení rychlosti tisku až na 85 stran za minutu a automatický duplexní tisk na prodloužené formáty až 700 mm a simplex až do délky 1260 mm.

Nový dotykový panel s úhlopříčkou 17 palců a intuitivním ovládání rozšiřuje možnosti využití stroje Pro C7200sl, jehož předností je výjimečná kvalita tisku, srovnatelná s jinými novými archovými stroji. Navíc produktivita tisku se zvýšila pro širokou škálu tiskových médií do gramáže 360 g/m2., na která lze nyní tisknout při maximální jmenovité rychlosti.

Řada doplňků Digital Front End je k dispozici s integrovaným tiskovým serverem E-35A EFI Fiery a GWNX DFE od společnosti Ricoh. Tyto vysoce výkonné DFE usnadňují tisk přesných barev, zvyšují produktivitu a snižují náklady.

„Nový stroj Pro C7200sl představuje dobrou kombinaci cenově výhodné - nákladově efektivní -  produktivity a výkonu,“ komentuje Josef Fleissig, produktový manažer pro Komerční a průmyslový tisk, Ricoh Czech Republic a Ricoh Slovakia. „Díky schopnosti pokrýt širokou škálu požadavků na tisk a zvládat velkoobjemové tiskové úlohy, reaguje velmi dobře na každodenní nároky vytížených firemních tiskových center a kancelářských prostředí. Zákazníci tak mohou investovat do tohoto snadno obsluhovatelného přístroje a bezpečně rozvíjet svou nabídku s vědomím, že náš profesionálně vyškolený tým je na dosah a poskytne jim podporu a radu.“

Ricoh svými inovativními technologiemi a službami podporuje a rozvíjí digitální pracoviště a umožňuje tak lidem efektivnější a lepší práci. Již více než 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, IT služeb, řešení pro komerční a produkční tisk, digitálních kamer, fotoaparátů a produkčních zařízení.

www.ricoh.cz, www.ricoh.sk