Produkční inkoustová tiskárna Ricoh Pro VC20000 přináší snadné použití při tiskových aplikacích

Praha, 14. března 2019 – Poskytovatelé tiskových služeb mohou díky nové kontinuální inkjetové tiskárně Ricoh Pro VC20000 s vysokým ziskem produkovat širokou škálu aplikací, od transakčního tisku až po knihy a direct mail.

Nový barevný kontinuální inkoustový stroj Ricoh Pro VC20000

Kompaktní, univerzální a snadno použitelný stroj je nyní k dostání v celém regionu zemí EMEA. Přináší konkurenční výhodu v barevné produkci jak stávajícím uživatelům kontinuálních tiskáren, tak uživatelům archových strojů, kteří chtějí konsolidovat výstupy z většího počtu zařízení do jednoho stroje. Tato kompaktní tiskárna s půdorysnou plochou pouhé 4,3 m2 se vejde téměř do jakéhokoliv výrobního prostředí.

Stroj Pro VC20000 pro kontinuální barevný inkoustový tisk je kompatibilní se širokou škálou papírů. Jeho univerzálnost lze dále rozšiřovat díky vestavným dokončovacím zařízením, s možností variabilně nastavovat rychlost tisku tak, aby odpovídala schopnostem všech zařízení a pomáhat tak maximalizovat produkci a minimalizovat papírový odpad.

Barevná tiskárna Ricoh Pro VC20000 se připojuje ke stávajícím modelům Pro™ V20000 s rychlostí jednobarevného tisku (mono) až 75 m/min při rozlišení 600 x 600 dpi a Pro™ V20100, dosahující až 150 m/min v jednobarevném tisku při rozlišení 600 x 600 dpi.

Eef de Ridder, viceprezident divize Komerční a produkční tisk Skupiny Ricoh uvedl: „Pro VC20000 dál rozšiřuje naše rychle rostoucí portfolio produkčních barevných inkoustových tiskáren, k nimž patří též Pro™ VC60000 a samozřejmě průkopnický model Pro™ VC70000. Vzhledem k velmi snadnému ovládání a nastavování systému mohou klienti rychle zužitkovat větší provozní efektivitu, vyšší rychlost produkce a výrazně nižší provozní náklady. To jim umožní posílit konkurenceschopnost svých služeb a vydat se hledat na nové trhy.“

Ricoh Pro VC20000 podporuje také rychle rostoucí softwarové portfolio společnosti Ricoh. Do něj patří i nové cloudové řešení Ricoh Supervisor pro vzdálený přístup k internetu věcí, umožňující informované rozhodování podporované shromažďováním, bezpečným ukládáním a analýzou provozních dat, a Ricoh Communications Manager, který dodává a zapojuje služby pro řízenou komunikaci se zákazníky Customer Communications Management s tzv. end-to-end visibility, čili průhledností celého řetězce od zdrojového systému až po finální dodávku tištěné či digitální komunikace.

K dispozici je také nově aktualizovaný software Ricoh ProcessDirector pro řízení a správu postupů v tiskové výrobě, TotalFlow BatchBuilder pro inteligentní a optimalizované výrobní procesy a FusionPro pro navrhování a tvorbu cílené, personalizované komunikace.

Zákazníci rovněž získají přístup k erudovaným a pohotovým službám společnosti Ricoh a k síti podpory klientům, které jim pomohou rozvíjet nové zajímavé zdroje příjmů a tak dosáhnout optimální návratnosti investic.

Další informace najdete na adrese www.ricoh-europe.com.

Ricoh svými inovativními technologiemi a službami podporuje a rozvíjí digitální pracoviště a umožňuje tak lidem efektivnější a lepší práci. Již více než 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, IT služeb, řešení pro komerční a produkční tisk, digitálních kamer, fotoaparátů a produkčních zařízení.

www.ricoh.cz , www.ricoh.sk

Eliška Sobotková