Zajištění provozu RICOH Czech Republic a RICOH Slovakia v době karantény

Vážení zákazníci, v souvislosti s aktuální situací ohledně viru Covid-19 vás informujeme, že společnosti RICOH v ČR a SR jsou nadále v provozu a v rámci stanovených možností a vládních opatření poskytují i nadále služby svým zákazníkům.

18.3.2020, aktualizováno 25.3.2020

Vážení zákazníci,

v souvislosti s aktuální situací ohledně viru Covid-19 vás informujeme, že společnosti RICOH v ČR a SR jsou nadále v provozu a v rámci stanovených možností a vládních opatření poskytují i nadále služby svým zákazníkům. Nastavili jsme plány pro zajištění kontinuity našich služeb, které průběžně sledujeme a upravujeme dle aktuální situace. Díky vytvořeným zásobám nejsou ohroženy dodávky zboží ani náhradních dílů.

Primárním cílem je ochrana zdraví našich zaměstnanců, a orientace na nejdůležitější provozní činnosti, o kterých zaměstnance pravidelně informuje krizový tým naší společnosti. Na všech pobočkách byla zavedena zvýšená hygienická opatření, např. omezení přístupu do logistických prostor, vybavení desinfekčními prostředky a informacemi o důrazném dodržování osobní hygieny dle doporučení vydaných Ministerstvem zdravotnictví v příslušné zemi.

Striktně dodržujeme nařízení vlády a hlavního hygienika. Komunikaci s klienty i mezi našimi pobočkami zajišťujeme v maximální míře vzdálenou audiovizuální komunikací, kterou máme díky portfoliu našich služeb v tomto segmentu profesionálně integrovánu do naší infrastruktury.

Připravujeme, aktualizujeme a realizujeme scénáře, v souladu se zákony a nařízením vlády, pro zajištění kontinuity provozu společnosti tak, aby byl minimalizován negativní dopad na její chod a poskytování služeb zákazníkům.

V případě dotazů využijte kontaktního formuláře na webu www.ricoh.cz

Copyright 2020 Ricoh. Všechna práva vyhrazena.