Ricoh přichází na trh s novým zážitkem pro uživatele videokonferenčního systému P3500M

Praha, 30. října, 2017 – Ricoh uvádí na trh nový software pro bezdrátový videokonferenční systém P3500M. Maximálně kompaktní přenosný přístroj P3500M nyní přináší uživatelům zcela novou zkušenost a přispívá k efektivnější práci.

Zařízení pomáhá uživatelům pracovat efektivněji, neboť přináší vyšší kvalitu spolupráce a komunikace v podnikání.

Videokonferenční systém P3500M lze rychle zapojit a snadno nastavit díky zabezpečenému automatickému ověřování, uživatelé se tak zbaví zdlouhavého procesu přihlašování. S přímým přístupem ke cloudovým službám, poskytovaným rovněž společností Ricoh, podporuje tento produkt s jednoduchou obsluhou neomezené videohovory ve velmi vysokém rozlišení i rychlé sdílení obsahu.

Uživatelé tak mohou bez obtíží spolupracovat s kolegy, partnery a zákazníky bez ohledu na to, kde jsou a jaké zařízení používají. Rozhraní s intuitivním ovládáním také znamená, že jeho uživatele není potřeba zaučovat jak s ním zacházet a tím se urychlí zahájení jednání.

Videokonferenční systém Ricoh P3500M

Nejnovější softwarové řešení spolu s předplatným nových cloudových služeb Endpoint pro systém P3500M vám umožní dvoubodové spojení a sdílení datového obsahu z PC prostřednictvím vašeho místního internetového připojení a zároveň zprostředkuje videohovory v nejvyšším rozlišení, a to vše bez dalších investic do infrastruktury. Cloudové služby poskytované společností Ricoh využívají vyhrazenou globální videosíť, skrze kterou se vaše zařízení automaticky propojí s nejbližším datovým centrem, a tak zajistí nejlepší výkon.

Pokročilá cloudová služba Ricoh UCS vám přidělí jedinečnou standardní videoadresu a umožní neomezené přímé videohovory mezi všemi existujícími IP adresami přihlášených videosystémů nebo klientů služby Skype for Business™, tím šetří a chrání vaše investice a usnadňuje spojení s partnery a externími spolupracovníky.

Uživatelé nyní mohou kombinovat předplatné na cloudové služby Endpoint a Virtual Meeting Room (Virtuální zasedací místnost) a okamžitě tak rozšířit možnosti své komunikace o skupinové videokonference, eventuálně doplněné dalšími spojeními (pouze audiohovory) na telefonní čísla z místního seznamu ve více než 60 zemích.

Videokonferenční systém P3500M je vybaven kamerou se širokoúhlým objektivem zabírající okolí v úhlu 125°, proto zprostředkovává dojem osobního setkání co největšího počtu účastníků videohovoru.

Produktový manažer Ricoh Czech Republic a Ricoh Slovakia Ivo Frajer doplňuje: „Naši zákazníci potřebují řešení, které jim umožní propojení a spolupráci navzdory vzdálenosti a složitosti. Konferenční systémy využívající cloudové služby jim dovolují neomezené videohovory a jednání bez pořizování další infrastruktury. Veškerá komunikace přes P3500M je šifrovaná a zabezpečená.“

Ricoh podporuje digitální pracoviště, která využívají inovativní technologie a služby, jež lidem umožňují pracovat lépe a snadněji. Již přes 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, služby IT, řešení pro komerční a produkční tisk, digitální kamery a fotoaparáty a průmyslové systémy.

Skupina Ricoh, s hlavním sídlem v Tokiu, působí přibližně ve 200 zemích a regionech na světě. V závěru fiskálního roku na konci března 2017 dosáhla Skupina Ricoh celosvětově obratu ve výši 2 028 miliard jenů (přibližně 18,2 miliardy USD).

www.ricoh.cz, www.ricoh.sk

Copyright 2017 Ricoh. Všechna práva vyhrazena.