RICOH INOVIO>>: Document Management System (DMS)

Praha 20. února, 2018 – Společnost Ricoh se spojila se silným hráčem na trhu v oblasti softwaru na podporu firemních procesů malých a středních firem a přichází na trh se sofistikovaným a jednoduchým systémem pro řízení dokumentů, RICOH INOVIO>>.

Společnost Ricoh se spojila se silným hráčem na trhu v oblasti softwaru na podporu firemních procesů malých a středních firem, společností Tactica Management, s.r.o., a přichází na trh se sofistikovaným a jednoduchým systémem pro řízení dokumentů, RICOH INOVIO>>. Nabízí zabezpečené procesy s firemními dokumenty a informacemi a jejich schvalování, připomínkování a sdílení v rámci společnosti. Systém zprostředkovává elektronický oběh veškerých typů dokumentu a umožnuje specifické nastavení pracovních postupů a přístupových práv.

Proč RICOH INOVIO?

·         Automatizace procesů zpracování dokumentu od automatického vytěžování, přes schvalování až po zápis do interních systémů organizace

·         Zajištění efektivní a centralizované správy dokumentů

v digitální podobě

·         Bezpečné a dlouhodobé uložení (digitální archiv)

·         Okamžitý přehled nad stavem dokumentu pro odpovědné osoby

·         Rychlé nalezení požadovaného dokumentu

·         Rychlá dodávka řešení včetně integrace na 16 účetních systémů od Pohody po SAP

·         Správa dokumentů napříč firmou nebo holdingem

RICOH INOVIO>> je k dispozici také v mobilní verzi pro tablety a telefony s operačními systémy Android, iOS i Windows Phone bez nutnosti instalací, aktualizací, vše je realizováno formou mobilního webového rozhraní.
K dispozici jsou dvě formy vlastnictví, RICOH INOVIO>> Cloud (pronájem aplikace all inclusive) a RICOH INOVIO>> Server (vlastnictví aplikace s dodávkou na klíč).

Kontaktní osobou pro RICOH INOVIO>> je Kateřina Peštová, katerina.pestova@ricoh.cz, +420 603 280 967.

O společnosti Tactica Management, s.r.o.

Společnost Tactica Management vznikla v roce 2008 s cílem uvést na trh software na podporu firemních procesů, který bude pojetím i cenou odpovídat praxi malých a středních firem, využívající zkušeností s automatizací workflow procesů a programováním uživatelsky přívětivých webových aplikací s minimálními nároky na IT zákazníka. Společnost Tactica Management spojuje standardní profesionální postupy s velkou vstřícností vůči individuálním požadavkům zákazníků. Produkty INOVIO jsou hotové, prověřené aplikace, které ale lze snadno přizpůsobit specifickým potřebám zákazníka.

Ricoh podporuje digitální pracoviště, která využívají inovativní technologie a služby, jež lidem umožňují pracovat lépe a snadněji. Již přes 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, služby IT, řešení pro komerční a produkční tisk, digitální kamery a fotoaparáty a průmyslové systémy.

Skupina Ricoh, s hlavním sídlem v Tokiu, působí přibližně ve 200 zemích a regionech na světě. V závěru fiskálního roku na konci března 2017 dosáhla Skupina Ricoh celosvětově obratu ve výši 2 028 miliard jenů (přibližně 18,2 miliardy USD).

www.ricoh.cz, www.ricoh.sk