Ricoh představí na veletrhu FESPA 2018 zatím nejširší produktové portfolio

Praha, 12. února, 2018 – Ricoh chce plně využít potenciálu mezinárodního tiskařského veletrhu FESPA aby ukázal, že jeho nejnovější inovace v oblasti produkčního tisku mohou pomoci poskytovatelům tisku efektivně rozšiřovat jejich služby.

Na 224 m2 výstavní plochy, v rámci stánku A50 v hale 3.1 na výstavišti Messe Berlin, bude od 15. do 18. května Ricoh spolu s dalšími společnostmi z oboru tisku a komunikace prezentovat, jak by mohl otevírat dveře novým příležitostem v dynamicky se rozvíjejícím oboru zobrazování reklamy ve veřejném prostoru – Sign and Display.

Na veletrhu FESPA bude Ricoh vystavovat tiskárny typu Flatbed, tiskárny pro velkoformátový tisk, DTG (tisk přímo na textil) a tiskárny s inkjet technologií

Ricoh na veletrhu FESPA předposlední novinky v pěti různých oblastech tisku, a to Flatbed tiskárny, velkoformátový tisk, technologii pro přímý potisk textilu - DTG, tiskárnu pro ofsetový tisk a inovační technologii inkoustových tiskových hlav.

Další zajímavosti budou ke zhlédnutí v prostoru improvizovaného studia, vyhrazeného pro ukázky práce s aplikacemi a softwarem. Zde bude vystavena pestrá paleta vzorových tisků a současně bude probíhat řada názorných ukázek práce s Ricoh systémy. Návštěvníci budou mít příležitost prozkoumat celé spektrum nabízených možností.

Josef Fleissig, Produktový manager pro produkční tisk Ricoh Czech Republice a Ricoh Slovakia dodává: „Jsme rádi, že budeme moci představit systémy z celého našeho neustále se rozšiřujícího portfolia. Od Flatbed tiskáren pro dekorativní tisk přes inovativní, cenově výhodný tisk na textil až po velkoformátové stroje a naši vlastní technologii inkoustových tiskových hlav. Nabízíme řešení, která se uplatní při plnění nejrůznějších úkolů a zakázek. Budeme po celou dobu trvání veletrhu návštěvníkům plně k dispozici a zájemcům pomůžeme nacházet příležitosti pro vyšší ziskovost v jejich podnikání. Ukážeme, jak na bezproblémovou integraci produktů, které přispívají k efektivnímu a hladce plynoucímu workflow.“

Expozice Ricoh se nachází v blízkosti přednáškových sálů a klubu FESPA, nedaleko od hlavního vstupu. Všichni návštěvníci jsou srdečně zváni, aby si přišli prohlédnout rozsáhlé portfolio značky Ricoh.

O společnosti Ricoh

Ricoh podporuje digitální pracoviště, která využívají inovativní technologie a služby, jež lidem umožňují pracovat lépe a snadněji. Již přes 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, služby IT, řešení pro komerční a produkční tisk, digitální kamery a fotoaparáty a průmyslové systémy.

Skupina Ricoh, s hlavním sídlem v Tokiu, působí přibližně ve 200 zemích a regionech na světě. V závěru fiskálního roku na konci března 2017 dosáhla Skupina Ricoh celosvětově obratu ve výši 2 028 miliard jenů (přibližně 18,2 miliardy USD).

www.ricoh.czwww.ricoh.sk

E-mail: eliska.kacerova@ricoh.cz