Rozvíjející se portfolio společnosti Ricoh na FESPA 2019 podporuje ziskovou diverzifikaci

Praha, 12. března 2019 – Rychle se rozvíjející portfolio společnosti Ricoh vystavené na veletrhu FESPA návštěvníkům představí možnosti, jak mohou za účelem zvýšení zisku diverzifikovat své služby a vstupovat na nové trhy.

Ricoh na FESPA předvede fletbedové a velkoformátové tiskárny, přímý tisk na textil a inkjetovou technologii

Na 304 metrech čtverečních svého stánku B4 K31 na veletrhu FESPA, který se bude konat od 14. do 17. května 2019 na výstavišti v Mnichově, představí společnost Ricoh řešení vyvíjená pro firmy působící v oboru tisku, které chtějí vylepšit nebo rozšířit služby, jež nabízejí.

Mezi systémy, které mají uspokojit zvýšené nároky na širší tiskové možnosti spolu s kratší výrobní dobou a vyšší produktivitou, patří velkoformátová roll-to-roll latexová tiskárna Ricoh Pro ™ L5160. V Evropě bude v prodeji od dubna 2019. V porovnání se svou předchůdkyní přináší vyšší produktivitu a výkon, nižší požadavky na údržbu, ale zároveň mimořádnou kvalitu.

Pro ty, kdo chtějí začít s potiskem textilu, bude k dispozici snadno použitelná tiskárna Ri 100 Direct to Garment a pro vyšší výrobní nároky vhodnější zařízení Ri 6000 Direct to Garment. Obě umožňují poskytovatelům tisku flexibilní, cenově výhodnou nabídku digitálního tisku pro potisk triček, textilních tašek, bund, mikin a ponožek.

Pro kreativní a všestranný tisk se představí pětibarevné produkční zařízení Ricoh Pro ™ C7200x, na kterém budeme tisknout inspirativní barevné aplikace na řadu médií s využitím páté barvy.

V Centru pro řešení (Solutions hub) proběhnou názorné ukázky toho, jak lze s nejnovějšími možnostmi a funkcemi intuitivního softwaru dosáhnout trvale přesné a vysoce kvalitní produkce z jedné platformy pro workflow, a současně bude představen produkční server ColorGATE po akvizici společnosti v prosinci 2018.

K tomu se přidá nový velkoformátový flatbedový systém a další skvělé technologické novinky z oblasti přímého digitálního tisku, tonerů a tiskových hlav. Další informace budou brzy následovat.

Základem celého portfolia inkoustových tiskáren jsou originální technologie Ricoh, a to jak tiskové hlavy, tak tonery. Tým odborníků společnosti Ricoh bude vždy k dispozici, aby pomohl s řešením zájemcům v rámci komunity OEM při zavádění těchto technologií. A poradí všem, kdo budou chtít využít tyto poslední inovace při nejrůznějších aplikacích v odvětvích, jako je Sign & Display, textil a dekor.

Graham Kennedy, ředitel divize Komerční inkoustový tisk, skupiny Komerční průmyslový tisk společnosti Ricoh Europe, komentuje: „Toto je v pořadí naše čtvrtá účast na veletrhu FESPA a každým rokem náš stánek víc a víc roste, abychom dali dostatečný prostor našemu rozšiřujícímu se portfoliu. Naše nejnovější přírůstky byly vyvinuty s cílem zaručit funkčnost, kvalitu a schopnost přizpůsobit se měnícím se potřebám klientů. Těší nás, že můžeme ukázat, jak se naše nejnovější technologie zlepšují a vzájemně doplňují. Na oplátku umožňují našim klientům zkoumat nové trhy a podnikat v nových oblastech s důvěrou, že obstojí a dostojí svým závazkům, a s jistotou vědomí, že odbornost Ricohu mají na dosah ruky, pokud ji budou potřebovat."

Během veletrhu budou mít návštěvníci příležitost setkat s odborníky společnosti Ricoh a diskutovat s nimi o tom, jak mohou rozšiřovat obzory své výroby a zavádět nové možnosti výdělku.

Další informace najdete na adrese www.ricoh-europe.com.

Ricoh svými inovativními technologiemi a službami podporuje a rozvíjí digitální pracoviště a umožňuje tak lidem efektivnější a lepší práci. Již více než 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, IT služeb, řešení pro komerční a produkční tisk, digitálních kamer, fotoaparátů a produkčních zařízení.

www.ricoh.cz , www.ricoh.sk

Eliška Sobotková