Společnost Ricoh představí na veletrhu Reklama Polygraf novinky nejen v produkčním tisku

Praha, 3. května 2018 – Ve dnech 29.5. - 31.5. 2018 se společnost Ricoh zúčastní tradičního a v letošním roce jubilejního 25. ročníku mezinárodního veletrhu REKLAMA POLYGRAF na výstavišti v Praze Letňanech. Představí zcela nový koncept stánku.

Společnost Ricoh v letošním roce přináší spoustu inovací do svého produktového portfolia. Ricoh i nadále upevňuje svoji pozici ve vývoji a výrobě tiskových hlav, velkoformátových tiskáren, Flat bed technologii a začíná se stabilizovat v produkční sféře produkčních tiskových strojů s označení „Pro“ a kontinuální technologii. Zvyšuje se také odbornost v oblasti 3D tisku v rámci průmyslovém segmentu.

Na letošní veletrh Reklama Polygraf 2018 si společnost Ricoh připravila novinky v podobě  technologie pro přímý potisk textilu s označením DTG, komunikační a zobrazovací technologie vč. cloudových řešení a představí novinky a dostupná vylepšení k produkčním tiskovým strojům v portfoliu.

Invisible RED

V produkčním segmentu bude na stánku prezentována nová tisková technologie s označením pro C7200SX. Daný model navazuje na prodejně úspěšný stroj s označením Pro C7100SX. Velký 17“ dotykový panel umožňuje velmi jednoduchou a sofistikovanou obsluhu a nastavení celé tiskové technologie. Další novinkou je vylepšená a robustní registrace papíru, umožňující tisk max. rychlostí i pro gramáž papíru až do 360 gsm, LED světla detekující papír v dráze papíru pro jednoduchou manipulaci, automatickou kalibrací barev atd. V oblasti kvality tisku  nový model přináší větší rozlišení DPI, inovovaný přenos obrazu na papír a do rodiny tzv. 5tých barev přibily neonová růžová a invisible RED (neviditelná červená). Pomocí uvedených barev dokáže zákazník produkovat opravdu širokou škálu tisků opatřených bezpečnostními prvky, oranžovou barvou nebo graficky velmi intenzivně zvýrazněné tiskoviny grafikou pomocí Neon Pink / Neon Yellow  + Clear. Dalším zástupcem produkční řady Pro je stroj s označením pro C5200S. Tiskové zařízení C5200S je velmi univerzální a hodí se pro zákazníky, kteří neprodukují tak velké množství tiskovin, ale chtějí mít ve svém workflow kvalitní a robustní stroj. Zařízení si velmi snadno poradí s materiály do gramáže 360 gsm a s délkou až 1260 mm a potisk široké škály strukturovaných materiálů pro vás již nebude problém.

Novinka! Direct To Garment

V segmentu DTG – Direct To Garment -  společnost Ricoh představí technologie s přímým potiskem textilu, tisková zařízení Ri 3000 a Ri 6000. Dále tiskový stroj uvedený na trh v letošním roce s označením Ri 100, který je zaměřen spíše na nový business a malé reklamní společnosti a copy-shopy. Především výroba personalizovaných či graficky potisknutých triček, ale i čepic, mikin, košil, rukavic, ponožek apod., se opravdu stává velmi jednoduchou. Inkousty na vodní bázi velmi dobře přilnou k bavlněnému vláknu a při dodržení správného procesu tisku a fixace drží i po mnoho vypráních beze změny barevnosti!

V segmentu komunikační technologie budou prezentovány projektory, interaktivní tabule a zařízení pro sjednocenou komunikaci. Jedná se o komplexní řešení pro sdílenou spolupráci, jehož jádrem je interaktivní tabule, která je chytře doplněná o cloudový videokonferenční systém UCS Advanced. Přednostmi tohoto řešení je kompatibilita a interoperabilita se systémy a zařízeními ostatních výrobců jako Cisco, Polycom či Microsoft a nezávislost na použité platformě či hardwaru. Díky příznivé licenční politice je systém možno přizpůsobit potřebám jakékoli organizace nebo firmy.

Zveme vás na stánek RICOH – HALA 4 stánek 4A08, kde vám po celou dobu veletrhu bude nápomocen tým odborníků společnosti Ricoh.

Těšit se návštěvníci mohou také na speciální ranní a odpolední soutěžní sekce přímo na stánku RICOH a to každý den během trvání veletrhu.

Ricoh podporuje digitální pracoviště, která využívají inovativní technologie a služby, jež lidem umožňují pracovat lépe a snadněji. Již přes 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, služby IT, řešení pro komerční a produkční tisk, digitální kamery a fotoaparáty a průmyslové systémy. Skupina Ricoh, s hlavním sídlem v Tokiu, působí přibližně ve 200 zemích a regionech na světě. V závěru fiskálního roku na konci března 2017 dosáhla Skupina Ricoh celosvětově obratu ve výši 2 028 miliard jenů (přibližně 18,2 miliardy USD).

www.ricoh.cz, www.ricoh.sk