Ricoh rozšířil své portfolio volně dostupných aplikací v Application Site

Praha, 29. listopadu, 2017 – Stávající nebo nový uživatel tiskových zařízení značky Ricoh může bezplatně využít další nové aplikace v prostředí Application Site, které se nachází u zařízeních se SOP (Smart Operation Panel) panelem s Androidem.

SOP panel s integrovaným operačním systémem Android

V dnešním světě lidé neustále pracují s mnoha různými mobilními aplikacemi ve svých chytrých telefonech. Jde o světový trend, kdy denně výrobci mobilních operačních systémů přicházejí na trh s novými a novými typy aplikací. Společnost Ricoh, s příchodem SOP panelů na svých tiskových zařízeních, uvedla v první polovině roku 2016 platformu na bázi storu s aplikacemi, takzvanou Application Site

Application Site umožňuje začlenit aplikace do MFP (Multi-Function-Printer), zjednodušit každodenní procesy a maximálně využít investice zákazníka. Díky této intuitivní aplikaci na Ricoh SOP panelech si uživatel snadno nainstaluje, odinstaluje a aktualizuje aplikace sám.

Není potřeba žádná další pomoc, SOP panel funguje stejně jako chytrý mobilní telefon, se kterým člověk neustále pracuje. Aplikace jsou navrženy tak, aby vyhovovaly specifickým potřebám uživatelů a pomohli jim zefektivnit pracovní postup. Koncový uživatel ocenění jednoduché stahování aplikací a uživatelské rozhraní MFP.

Díky rozšíření volně dostupných aplikací v Application Site  se zvyšuje přidanou hodnotu aplikace a zákazník má mnohem více důvodů, proč zvolit zařízení značky Ricoh. Uživatel může vybírat ze současného počtu 24 aplikací v 6 kategoriích.

·         Tisk – 1 aplikace

·         Skenování – 10 aplikací

·         Kopírování – 6 aplikací

·         Faxování – 1 aplikace

·         Správa zařízení – 1 aplikace

·         Ostatní – 5 aplikací

Mezi rozšířenými aplikacemi naleznete například tyto:

Shared Folder Print - který umožňuje tisk souborů uložených pomoci OS Windows ve sdílených složkách přímo z MFP. K dispozici je funkce náhledu pro kontrolu před vlastním tiskem. Možnost kombinace ve spojitosti s aplikací Scan to Me a čtečkou karet.

Skenování
Scan and Copy - umožňuje v jednom kroku skenovat do emailu a ještě okopírovat dokument pro archivaci.
Scan with Watermark - umožňuje umístit vodoznak na oskenovaný dokument.
Scan to Sharepoint - Odeslání naskenovaných dokumentů do zadané složky na SharePoint Server.
ID Card Scan a Copy - Obě strany ID karty (dokladu) lze naskenovat a uložit jako jednu stránku. Naskenovaný soubor může být odeslán do složky, na e-mailovou adresu nebo může být vytištěn.
Scan to Me - Odeslání naskenovaných dokumentů na email automaticky po přihlášení k zařízení.
Group Destination Helper - Tato aplikace odesílá naskenované dokumenty do zadané složky Office 365.

Kopírování
Size Match Copy - Kopírování různě velkých originálů na papír stejného formátu. Zmenšení a zvětšení je podporováno.
Book Copy Helper - Stíny a tmavé oblasti jsou při kopírování knih automaticky potlačeny, aby bylo dosaženo velmi kvalitního výstupu bez ohledu na pozici v ADF.
Správce konfigurace tisku - Využití pokročilých funkcí kopírování pro přípravu podkladů na jednání.
Quick Copy Widget - Umožňuje kopírovat přímo z domovské obrazovky.

Další kategorie aplikací jsou k dispozici na www stránkách Application Site

Ricoh podporuje digitální pracoviště, která využívají inovativní technologie a služby, jež lidem umožňují pracovat lépe a snadněji. Již přes 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, služby IT, řešení pro komerční a produkční tisk, digitální kamery a fotoaparáty a průmyslové systémy.

Skupina Ricoh, s hlavním sídlem v Tokiu, působí přibližně ve 200 zemích a regionech na světě. V závěru fiskálního roku na konci března 2017 dosáhla Skupina Ricoh celosvětově obratu ve výši 2 028 miliard jenů (přibližně 18,2 miliardy USD).

www.ricoh.cz, www.ricoh.sk

Copyright 2017 Ricoh. Všechna práva vyhrazena.