Ricoh získal ocenění BLI PaceSetter za svůj cloudový ekosystém multifunkčních zařízení

Praha, 21. května 2019 – Společnost Ricoh opět slaví udělení ocenění Keypoint Intelligence – Buyers Lab, které získala za vítězství v hodnocení 2019–2020 BLI PaceSetter v kategorii vývoje ekosystémů chytrých multifunkčních zařízení (MFP Cloud Ecosystem).

Společnost Buyers Lab, přední světový nezávislý hodnotitel softwaru pro digitální zobrazování, hardwaru a služeb, ocenila společnost Ricoh na základě její průkopnické práce na rozvíjejícím se ekosystému multifunkčních tiskových zařízení. Ricoh v rámci svého přístupu Dynamic Workplace Intelligence poskytuje technologie s možností stálé aktualizace a širokou škálou nastavení pro dnešní, rychle se měnící podnikatelské prostředí.

Jamie Bsales, Director of Solutions Analysis společnosti Keypoint Intelligence, uvádí: „Ricoh je jedním z průkopníků ve vývoji softwarových platforem, které umožňují rozšiřitelnost funkcí a provozu MFP. Dnes je tato společnost iniciátorem přechodu k multifunkčním zařízením, připraveným pro spolupráci přes cloud, a s tím souvisejícím ekosystémem, který zákazníkům poskytuje přidanou hodnotu. Tato zařízení jsou ovládána softwarovými technologiemi a přidruženými cloudovými službami, které umožňují zákazníkům využívat veškeré možnosti zařízení MFP a přizpůsobovat je rostoucím potřebám společností. Přesvědčivá, ucelená nabídka v těchto oblastech je nutná a Ricoh ji poskytuje.“

V analýze společnosti Keypoint Intelligence vyniká Ricoh zásluhou své platformy RICOH Smart Integration, která cloudovým aplikacím umožňuje bezproblémové fungování na nejnovějších chytrých multifunkčních přístrojích a ostatních IoT zařízeních. Další významnou součástí portfolia společnosti je sada technologií RICOH Cloud Workflow Solutions, která poskytuje zeštíhlené, jednoduché řešení.

Olivier Vriesendorp, Vice President Product Marketing, Ricoh Europe, dodává: „Toto ocenění vnímáme jako uznání našeho neustálého rozvoje, inovací a předního postavení na poli cloudových MFP ekosystémů. Poskytování agilních, bezpečných a udržitelných řešení zákazníkům tvoří základ digitálně vybavených pracovišť. Těší nás, že poskytováním našich špičkových technologií budeme i v nadcházející digitální éře pomáhat našim zákazníkům v rozvoji, což jim umožní využívat nejnovější novinky značky Ricoh.“

Další informace o produktech a službách společnosti Ricoh najdete na stránkách www.ricoh-europe.com.

O společnosti Keypoint Intelligence

Společnost Keypoint Intelligence je synonymem pro komplexní testování a hodnocení na poli digitálního zobrazování.

Buyers Lab je již přes 50 let zdrojem objektivních a spolehlivých informací, výsledků testování a konkurenčních prodejních nástrojů v globálním průmyslu digitálního zobrazování. To, co začalo jako běžný spotřebitelský magazín o kancelářském vybavení, se stalo obecně uznávaným zdrojem v oboru tisku. V prostředí, které se neustále vyvíjí, se měníme i my.

O ocenění PaceSetter Buyers Lab

Ocenění PaceSetter uděluje na základě obsáhlých dotazníků, podrobných rozhovorů a vlastních hodnotících kritérií nezávislá testovací laboratoř Buyers Lab. Nositeli ocenění jsou originální výrobci zařízení, kteří zastávají vůdčí roli v nejrůznějších kategoriích, včetně technologií a služeb.

Ricoh svými inovativními technologiemi a službami podporuje a rozvíjí digitální pracoviště a umožňuje tak lidem efektivnější a lepší práci. Již více než 80 let inspiruje společnost Ricoh k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení a správu dokumentů, IT služeb, řešení pro komerční a produkční tisk, digitálních kamer, fotoaparátů a produkčních zařízení.

Skupina Ricoh, s hlavním sídlem v Tokiu, působí přibližně ve 200 zemích a regionech na světě. Na konci fiskálního roku v březnu 2019 dosáhla Skupina Ricoh celosvětového obratu ve výši 2 013 miliard jenů (přibližně 18,1 miliardy USD).

RICOH Czech Republic s.r.o.

Jana Zajíčková

Tel: +420 702 245 128