Společnost Ricoh získala další ocenění v hodnocení BLI PaceSetter za inteligentní MFP

Praha, 15. října 2019 – Ricoh opět slaví, neboť obdržel další ocenění kvality od Keypoint Intelligence – Buyers Lab za své inteligentní multifunkční tiskárny (MFP).

Společnost Ricoh získala ocenění v kategorii Ease of Use: A4 Mid-Size Workgroup čili snadno ovladatelných tiskáren formátu A4 pro středně velké pracovní skupiny, a to díky schopnostem své řady IM C inteligentních multifunkčních zařízení, která jsou vybavena chytrým operačním panelem (Smart Operation Panel). Tato řada reprezentuje přístup společnosti Ricoh k vývoji inteligentních strojů pro dynamická pracoviště Dynamic Workplace Intelligence a je součástí programu Always Current Technology, který zaručuje, že technické schopnosti Ricoh produktů se rozvíjejí současně s požadavky zákazníka.

Společnost Buyers Lab, přední světový nezávislý hodnotitel softwaru pro digitální zobrazování, hardwaru a služeb, ocenila společnost Ricoh na základě její průkopnické práce na rozvíjejícím se ekosystému multifunkčních tiskových zařízení. K tomu patří dodávka technologií s možností stálé aktualizace a širokou škálou nastavení pro dnešní, rychle se měnící obchodní prostředí.

Aby zjistili, kteří výrobci jsou nejlepšími na trhu, provedli analytici agentury Keypoint Intelligence důkladnou studii a otestovali funkčnost přihlášených výrobků s ohledem na jejich snadné použití – Ease of Use. Přitom se zaměřili na funkce, které se přímo vztahují ke zvyklostem a prostředím pracovních skupin střední velikosti. Mezi klíčovými kritérii hodnocení byly funkce tisku, skenování a kopírování, ovládací panely, postupy běžné údržby a zpětná vazba.

Kaitlin Shaw, Senior Editor of Printer/MFP Analysis ve společnosti Keypoint Intelligence k tomu řekla: „Snadno použitelná multifunkční zařízení jsou zásadní pro bezproblémové fungování jakékoli kanceláře. Vytížené pracovní skupiny nemají času nazbyt, aby ho mohly ztrácet při provozu svých zařízení. Použitelnost takového zařízení je vedle spolehlivosti nejdůležitějším faktorem, který udržuje workflow v pohybu. Ricoh vynikl nad ostatními jako výrobce uživatelsky nejpříjemnější nabídky pro prostředí pracovních skupin střední velikosti.“

„Pro podporu a rozvoj digitálních pracovišť musí být informace přístupné těm, kteří je potřebují, a to hned, ve chvíli, kdy si o ně požádají, a tím nejbezpečnějším způsobem. Jsme potěšeni, že jsme obdrželi tak prestižní ocenění v našem oboru, které podle našeho názoru reflektuje naše soustavné inovace, které se týkají inteligentních zařízení a zpracování informací,“ dodal Harald List, Head of Marketing, MFP Department společnosti Ricoh Europe.

Další informace o produktech a službách společnosti Ricoh najdete na stránkách www.ricoh-europe.com.

O agentuře Keypoint Intelligence

Keypoint Intelligence je poskytovatelem komplexních služeb v oblasti digitálního zobrazování. Díky našim špičkovým nástrojům a mimořádné hloubce znalostí jsme schopni analyzovat obrovské množství dat a přinést našim klientům nezkreslený náhled a responzivní nástroje, jež potřebují v kriticky důležitých momentech, které definují jejich produkty a zvyšují jejich prodeje.

Buyers Lab je již přes 50 let zdrojem objektivních a spolehlivých informací, výsledků testování a konkurenčních prodejních nástrojů v globálním průmyslu digitálního zobrazování. To, co začalo jako běžný spotřebitelský magazín o kancelářském vybavení, se stalo obecně uznávaným zdrojem v oboru tisku. V prostředí, které se neustále vyvíjí, se měníme i my.

O ocenění PaceSetter Award nezávislé laboratoře Buyers Lab

Ocenění PaceSetter, udělované nezávislou zkušební laboratoří Buyers Lab na základě vyčerpávajících dotazníků, hloubkových rozhovorů a patentované hodnotící škály, je uznáním pro ty výrobce zobrazovacích přístrojů, kteří prokáží, že jsou špičkou na trhu v nejrůznějších kategoriích, včetně technologií, služeb a klíčových vertikálních trzích.

Ricoh svými inovativními technologiemi a službami podporuje a rozvíjí digitální pracoviště a umožňuje tak lidem efektivnější a lepší práci. Již více než 80 let inspiruje společnost Ricoh k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení a správu dokumentů, IT služeb, řešení pro komerční a produkční tisk, digitálních kamer, fotoaparátů a produkčních zařízení.

Skupina Ricoh, s hlavním sídlem v Tokiu, působí přibližně ve 200 zemích a regionech na světě. Na konci fiskálního roku v březnu 2019 dosáhla Skupina Ricoh celosvětového obratu ve výši 2 013 miliard jenů (přibližně 18,1 miliardy USD).

RICOH Czech Republic s.r.o.

Jana Zajíčková

Tel: +420 702 245 128