Ricoh získal ocenění od Buyers Lab za barevnou inteligentní multifunkční tiskárnu A4

Ricoh Europe, Londýn, 8. ledna 2020 – Ricoh slaví další úspěch. Obdržel ocenění BLI Winter Pick Award udělovanou agenturou Keypoint Intelligence – Buyers Lab za svou novou barevnou inteligentní multifunkční tiskárnu A4 (MFP), řady Ricoh IM C300.

Ocenění BLI Picks se udělují dvakrát do roka a jsou ohodnocením kancelářského vybavení a výrobků, které v předchozích šesti měsících dosáhly nejvyššího výsledku v rozsáhlých laboratorních testech společnosti Buyers Lab. Tiskárna Ricoh IM C300 byla vyhlášena jako vítězné zařízení v kategorii „Vynikající barevné MFP pro středně velké pracovní skupiny“.

Ricoh IM C300 je jednou ze čtyř nových inteligentních multifunkčních zařízení pro formát A4, kam patří také Ricoh IM C300F, IM C400F a IM C400SRF. Tato řada je součástí Dynamic Workplace Intelligence společnosti Ricoh a je vybavena originální technologií Always Current Technology, která zajišťuje to, že technické možnosti produktů se vyvíjejí souběžně s požadavky zákazníků. Každé zařízení je vybaveno inteligentním operačním panelem Ricoh s hladkou, vysoce citlivou dotykovou obrazovkou a vylepšeným procesorem, který umožňuje rychlejší přechod mezi aplikacemi. Odborníci servisu Ricoh mohou díky vzdálenému přístupu k inteligentnímu operačnímu panelu těchto zařízení rychle řešit problémy a provádět automatické aktualizace firmwaru.

Kaitlin Shaw, Senior Editor pracující ve společnosti Keypoint Intelligence - Buyers Lab, říká: „Řada Ricoh IM C300 je nepřekonatelná v kategorii středně velkých barevných MFP zásluhou své výjimečné využitelnosti, spolu s působivým výkonem a řadou funkcí. Přístroj je vybaven vlastnostmi a funkcemi, které zajišťují produktivitu rušných kanceláří. Jeho velký, intuitivní dotykový displej umožňuje uživatelům vybrat si z nabídky inteligentních aplikací Ricoh, které umí zjednodušit práci a ještě více zvýšit produktivitu. Dalším vrcholem v hodnocení byla kvalita tisku, protože testovaný model poskytl živý barevný výstup. Pracovníci IT navíc ocení robustní administrativní nástroje tohoto stroje. Celkově vzato má řada Ricoh IM C300 vše, co pracovní skupiny střední velikosti mohou od barevné multifunkční tiskárny (MFP) požadovat.“

Olivier Vriesendorp, viceprezident oddělení marketingu produktů Ricoh Europe, dodává: „Je to skvělý způsob, jak začít nový rok. Toto ocenění je dalším uznáním našeho trvalého závazku, inovací a vedoucí pozice na poli inteligentních MFP. Poskytovat zákazníkům pokročilá, spolehlivá a špičková zařízení je naší hlavní prioritou – je současně klíčovou součástí nabídky pro vybavení digitálních pracovišť. Těšíme se, že budeme našim zákazníkům pomáhat v jejich dalším vývoji i v průběhu roku 2020 a ještě dále.“

Máte-li zájem o další informace o produktech a službách společnosti Ricoh, navštivte naše stránky www.ricoh-europe.com.

Ricoh svými inovativními technologiemi a službami podporuje a rozvíjí digitální pracoviště a umožňuje tak lidem efektivnější a lepší práci. Již více než 80 let inspiruje společnost Ricoh k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení a správu dokumentů, IT služeb, řešení pro komerční a produkční tisk, digitálních kamer, fotoaparátů a produkčních zařízení.

Skupina Ricoh, s hlavním sídlem v Tokiu, působí přibližně ve 200 zemích a regionech na světě. Na konci fiskálního roku v březnu 2019 dosáhla Skupina Ricoh celosvětového obratu ve výši 2 013 miliard jenů (přibližně 18,1 miliardy USD).

RICOH Czech Republic s.r.o.

Jana Zajíčková

Tel: +420 702 245 128

E-mail: jana.zajickova@ricoh.cz

Homepage: www.ricoh.cz

Copyright 2020 Ricoh. Všechna práva vyhrazena.