Ricoh získal potřetí za sebou nejvyšší zlaté hodnocení v globální studii organizace EcoVadis

Praha, 24. dubna 2017 – Společnost Ricoh Company, Ltd. získala třetí rok po sobě nejvyšší zlaté hodnocení ve studii udržitelnosti, kterou zpracovává organizace EcoVadis.

Organizace EcoVadis hodnotí v rámci 150 sektorů dodavatele ze 110 zemí, všímá si jejich firemních politik, aktivit a úspěchů dosahovaných v oblastech, jako jsou ochrana životního prostředí, pracovní procesy, férové podnikání a dodavatelsko-odběratelské řetězce. Společnost Ricoh poskytla organizaci EcoVadis svá data k vyhodnocení a umístila se mezi pěti procenty nejlepších společností ze všech hodnocených.

Mnohé globálně působící společnosti se dnes usilovně snaží zlepšit jak svou pověst v oblasti udržitelnosti, tak i udržitelnost dodavatelsko-odběratelského řetězce. Úspěšnost v oblasti udržitelnosti se stala důležitým faktorem při výběru dodavatelů. Zákazníci si i od společnosti Ricoh stále častěji při výběrových řízeních žádají informace týkající se udržitelnosti, a to včetně hodnocení společností EcoVadis.

Společnost Ricoh toto zlaté ocenění považuje za velký úspěch v oblasti udržitelnosti. Bude se i nadále snažit o další zlepšování udržitelnosti, aby mohla prostřednictvím růstu a navyšování hodnoty společnosti trvale naplňovat očekávání všech zainteresovaných stran.

Více informací o EcoVadis najdete na www.ecovadis.com

Mgr. Hana Chytrá
E-mail: hana.chytra@ricoh.cz
Mobile: +420 732 831 540

Copyright 2017 Ricoh. Všechna práva vyhrazena.