Ricoh získal již čtvrtým rokem nejvyšší zlaté ocenění za trvalou udržitelnost od EcoVadis

Praha, 19. listopadu, 2018 – V rámci každoročního průzkumu CSR agentury EcoVadis společnost Ricoh opět obdržela nejvyšší hodnocení, zlaté ocenění za přístup k udržitelnému rozvoji. Společnost Ricoh je v tomto ratingu úspěšná již čtvrtý rok v řadě.

EcoVadis hodnotí dodavatele působící ve 150 oborech podnikání ve 110 zemích světa, a to v těchto čtyřech oblastech: ochrana životního prostředí, férové zaměstnávání, etika/férové obchodní jednání a dodavatelské řetězce. Ricoh předložil záznamy o svém přístupu k udržitelnému rozvoji společnosti EcoVadis a řadí se tak mezi 5 % společností s nejlepšími výsledky.

Dnes mnohé globální společnosti usilují o zlepšení svých výsledků v rámci udržitelného rozvoje vlastního podnikání i v celém dodavatelském řetězci. Přístup k udržitelnému rozvoji a společenská odpovědnost dodavatelů se staly důležitými faktory při jejich výběru a stále častěji se setkáváme s tím, že zákazníci požadují informace o společenské odpovědnosti a udržitelném rozvoji společnosti Ricoh v rámci výběrového řízení na dodavatele a často se ptají i na hodnocení organizace EcoVadis.

Ricoh se snaží poskytovat svým klientům stále vyšší přidanou hodnotu, kterou vytváří tím, že věnuje svoji pozornost celému spektru, od běžných kanceláří až po společnost jako celek a tím zákazníkům pomáhá dosahovat cílů udržitelného rozvoje (SDG). Společnost Ricoh považuje své hodnocení a udělené zlaté ocenění za důkaz uznání svých udržitelných aktivit, kterými míří k naplnění cílů SDG.

Více o organizaci EcoVadis najdete na www.ecovadis.com.

Ricoh svými inovativními technologiemi a službami podporuje a rozvíjí digitální pracoviště a umožňuje tak lidem efektivnější a lepší práci. Již více než 80 let společnost Ricoh inspiruje k inovacím a je významným dodavatelem systémů pro řízení dokumentů, IT služeb, řešení pro komerční a produkční tisk, digitálních kamer, fotoaparátů a produkčních zařízení.

www.ricoh.cz , www.ricoh.sk

Mobile: +420 604 297 454