Antonín Brož se stal novým obchodním ředitelem Ricoh Czech Republic a Ricoh Slovakia
04.09.2018

Antonín Brož se stal novým obchodním ředitelem Ricoh Czech Republic a Ricoh Slovakia

Praha, 4. září 2018 – Novým obchodním ředitelem pro Ricoh Česká republika a Ricoh Slovensko se stal Antonín Brož. Bude zodpovědný za obchodní aktivity napříč všemi divizemi společnosti.
Antonín Brož
Antonín Brož, obchodní ředitel společnosti Ricoh

Antonín Brož má více než 15 leté zkušenosti v oblasti v přímého i nepřímého obchodu se zaměřením na strategický rozvoj a obchodní expanzi společností. Posledních 10 let působil ve společnosti Canon na klíčových manažerských pozicích. Od roku 2014 zastával pozici Business and Information Services Directora, ve které vedl tým více než 200 pracovníků se specializací na digitální transformaci a optimalizaci fungování společností v oblasti dokumentových, obchodních a komunikačních procesů.

Dnešní trh v oblasti tiskových, softwarových i IT služeb se za poslední dobu výrazně změnil. Je mnohem dynamičtější, náročnější a vyžaduje perfektní znalost prostředí, trendů  i procesů konkrétních zákazníků, kterým chcete nabízet své služby a řešení. Ať jde o kancelářskou techniku, produkční a velkoformátová zařízení, software nebo outsourcing. Mým hlavním cílem bude všechny tyto oblasti dále obchodně i kvalitativně rozvíjej a tím posilovat konkurenční výhodu i tržní pozici společnosti Ricoh napříč klíčovými segmenty. Již se na tuto novou výzvu a spolupráci s novými kolegy moc těším.

Antonín se ve volném čase věnuje hlavně rodině, cyklistice a golfu.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128