DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE O PRODUKTU: RICOH IM 350, 350F, IM 430F
30.09.2019

DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE O PRODUKTU: RICOH IM 350, 350F, IM 430F

Společnost Ricoh Company, Ltd. a její dceřiné společnosti („Ricoh“) identifikovaly potenciální problém s bezpečností produktu v případě omezeného počtu výrobních šarží některých multifunkčních černobílých tiskáren (uvedeny výše). Tato obava ohledně bezpečnosti se týká konfigurace kabeláže uvnitř zapékací jednotky. Je nezbytné, aby bylo zařízení řádně uzemněno. Zařízení se nesmí používat žádným jiným způsobem, porušením této zásady může ve výjimečných případech vést k zásahu elektrickým proudem.
Důkladným vyšetřováním se zjistilo, že se tento problém týká potenciálně méně než 1 % posuzovaných zařízení. Společnost Ricoh automaticky naplánuje servisní návštěvu a do konce října 2019 proaktivně vymění většinu zapékacích jednotek.
Pokud máte výše uvedené zařízení a máte jakékoliv dotazy, případně se domníváte, že by Vás měl navštívit technik společnosti Ricoh, kontaktujte prosím +420 841 116 117 nebo helpdesk@ricoh.cz.
Společnosti Ricoh Vám děkuje za pochopení a vyjadřuje Vám svou upřímnou omluvu. Náš tým velmi usilovně pracuje na tom, aby minimalizoval jakýkoliv dopad na naše vážené zákazníky. Našim cílem je poskytovat našim zákazníkům produkty a služby nejvyšší kvality.
PDF

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128