KDYKOLIV A KDEKOLIV VE SPOJENÍ. RICOH ROZŠIŘUJE SVÉ SLUŽBY KOMUNIKAČNÍ TECHNIKY
05.01.2018

Kdykoliv a kdekoliv ve spojení. Ricoh rozšiřuje své služby komunikační techniky

Praha, 5. ledna, 2018 – V dnešním stále více propojeném světě potřebujeme videokonferenční systém, který usnadňuje komunikaci bez ohledu na to, kde se právě nacházíme.
KDYKOLIV A KDEKOLIV VE SPOJENÍ

Služba Unified Communication System Advanced revolučním způsobem nahrazuje tradiční model pevně instalovaných systémů řešením, funguje na principu plug and play a je nákladově daleko efektivnější.

Digitální technologie změnily způsob, jakým pracujeme a změnily představu moderní kanceláře. Práce na dálku z více míst je logisticky snadnější než kdykoli dříve.

UCS Advanced je skutečně globální řešení pro služby sjednocené komunikace, které zajišťuje interoperabilitu pomocí virtuálních zasedacích místností (VMR). Virtuální místnost je dostupná pro celou řadu zařízení a komunikačních platforem, je k dispozici 24 hodin denně a může hostit najednou až 30 účastníků. Díky snadnému ovládání a přehlednému globálnímu adresáři se můžete připojit a začít spolupracovat během několika okamžiků.

  • Globální systém Ricoh je vybaven 14 datovými centry po celém světě, které umožňují lokální připojení bez překážek.
  • Virtuální místnosti jsou k dispozici pro každého ve firmě včetně audio a video propojení za zlomek nákladů tradičních řešení. 
  • Plná kompatibilita s WebRTC a nejpoužívanějšími audio a videokonferenčními koncovými zařízeními včetně Microsoft Lync a Skype for Business.
  • Spolehlivé možnosti participace: audio přístup pomocí lokální telefonní sítě, sdílení audio, video a dokumentů přes web, interaktivní tabule, tablety nebo videokonferenční koncová zařízení.

Licenční model UCS Advanced nabízí různé varianty, které se dokáží flexibilně přizpůsobit potřebám jakékoliv organizace tak, aby co nejvíce vyhovovaly požadavkům na videokonferenční služby v dané společnosti.

P3500M přenosné videokonferenční zařízení Ricoh
P3500M přenosné videokonferenční zařízení Ricoh
P3500M

Jako koncové videokonferenční zařízení lze použít nejen systém P3500M, který umožňuje propojení pomocí služby UCS Advanced, ale i stávající zařízení jiných výrobců, která podporují protokoly H.323 a SIP. Kamera P3500M se zorným úhlem 125° v HD kvalitě vám zprostředkuje skutečně osobní kontakt s protistranou. Ve spojení s jednoduchým ovládáním, ekonomickým provozem a vysokým stupněm zabezpečení, je P3500M je ideální pro skupinové videokonference v podnikovém prostředí společnosti jakékoli velikosti.

Pro zajištění bezpečné komunikace v reálném čase, využívá zařízení P3500M připojení a šifrování webového prohlížeče pro audio a video. Zařízení je rovněž cenově dostupné nejen díky nízké počáteční investici a nulovým nákladům na infrastrukturu ale i díky své povaze založené na cloudových technologiích a nízkým celkovým nákladům na vlastnictví.

Pokud uživatel hledá videokonferenční systém, který umožní propojit každého v organizaci, je kombinace P3500M a UCS Advanced ideálním řešením. Virtuální zasedací místnosti zajišťují kompatibilitu a není potřeba duplicitní zařízení pro připojení koncového bodu.


|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128