Možnosti transformace kvality RICOH Pro™ Z75 představené na stránce beta
07.11.2022

Možnosti transformace kvality RICOH Pro™ Z75 představené na stránce beta

Americká komerční tiskárna přesouvá ofsetovou práci na budoucí inkoustovou tiskárnu Ricoh B2 s cílem vyšší rychlosti a kvality tisku a menšími požadavky na zaměstnance.

Ricoh Europe, Londýn, 7. listopadu 2022 – Prémiová kvalita produkována inkoustovým tiskovým strojem Ricoh Pro Z75 B2 byla demonstrována na stránce Heeter beta. Americká komerční tiskárna přesunula ofsetovou práci na tuto technologii definující budoucnost, a produkující vyšší a rychlejší kvalitu tisku s menšími nároky na personál. Kirk Schlecker, prezident společnosti Heeter, poznamenává: „V průběhu let jsme viděli, že inkoustové tiskárny mohou poskytovat lepší kvalitu než ofsetové tiskárny, v kratším čase a s menším stresem pro naše zaměstnance. Ricoh Pro Z75 je dalším krokem v tomto vývoji.“

Transformational possibilities of RICOH Pro™ Z75’s quality showcased at beta site
Ricoh Pro Z75 představuje transformační možnosti výjimečné kvality a produktivity

Mezi zástupci komerčních tiskáren z Francie, Velké Británie, Španělska a Dánska, kteří navštívili Heeter, aby osobně zhodnotili Pro Z75, byl Rafael Mari, spoluzakladatel francouzské online tiskárny Realisaprint.com. Poznamenal, že: „Jsme pod větším tlakem, abychom poskytovali širší škálu a žádosti při dodržení přísnějších termínů. Děje se tak na pozadí rostoucích nákladů na suroviny a energie, jakož i tlaku na dodavatelský řetězec a zaměstnance. Kombinace kvality tisku a všestrannosti Pro Z75 dokonale splňuje požadavky na vizuálně ohromující, rychlou a personalizovanou komunikaci a zároveň zajišťuje nákladovou efektivitu.“

Zařízení pro automatický archový tisk Ricoh Pro Z75 B2 nabízí výhody inkoustového tisku s nízkými provozními náklady a vysokou produktivitou. S nejnovějšími tiskovými hlavami a inkousty Ricoh jsou tiskové výstupy nejvyšší kvality a výkonu, které komerční tiskárny hledají. Díky podpoře malých sérií tisku a urychlení přechodu z ofsetového na digitální tisk umožňuje komerčním tiskárnám objevovat nové způsoby, jak dosáhnout vyšších standardů produktivity, kvality obrazu a flexibility.

„Nikdy nebyla lepší doba pro inovace s inkoustovou technologií,“ říká Eef de Ridder, viceprezident pro grafickou komunikaci, Ricoh Europe: „Přechod na digitální technologie se zrychluje rekordní rychlostí. Pro Z75 nabízí výkonnou kombinaci vysoké produktivity a vysoké kvality. Díky této digitální technologii existuje více příležitostí k efektivnímu využití variabilních tiskových dat, což ofsetový tisk neumožňuje.“

Očekává se, že Ricoh Pro Z75 bude k dispozici v regionu EMEA v polovině roku 2023.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128