Na veletrhu FESPA Ricoh předvede aplikace pro všestranné využití
10.05.2018

Na veletrhu FESPA Ricoh předvede aplikace pro všestranné využití

Praha, 10. května 2018 – Poskytovatelé tiskových služeb budou mít příležitost zhlédnout a vyzkoušet širokou škálu tvůrčích možností z bohatého kreativního portfolia společnosti RICOH.

Od zakázkových nástěnných panelů přes bannery, rollupy, řezanou grafiku až po tisk na trika, čepice či tašky. Veškeré možné tiskové vzorky a technologie budou k vidění na výstavě FESPA 2018, od 15. do 18. května, výstaviště Messe Berlin, Hala 3.1, stánek A50.
Ricoh will showcase the breadth of possibilities its creative portfolio delivers.
Ricoh předvede širokou paletu možností, které skýtá jeho kreativní portfolio

Inspirativní praktické ukázky otevřou zájemcům další dveře do světa nových příležitostí, které Ricoh umožňuje v sektoru dekorativního tisku a reklamy Sign & Display svými cenově výhodnými systémy se snadnou obsluhou.

Lahůdkou pro návštěvníky bude „Bianchi Corner“, model typické prodejny Bianchi, kde budou vystavena špičková jízdní kola proslulé italské firmy spolu se značkovým zbožím. Vše vyrobeno pomocí technologie Ricoh:

  • Pevné stojací panely (typu totem), vyřezávané tvary bicyklů i nástěnné panely o rozměrech 2 m x1 m a 3 m x 2 m, vše na 5 milimetrovém Forexu. Detaily kol na panelech o rozměru 500 mm x 350 mm tištěné na Flat bed tiskárně Ricoh Pro™ T7210 UV tonerem, na čtyři milimetry silném čirém Plexiglassu.
  • Rolovací bannery (tzv. roll-upy) i PVC bannery, textilní vlajky a vinylové samolepky vytištěné na velkoformátové latexové tiskárně Ricoh Pro ™ L4160.
  • Čepice, trika a tašky potištěné na strojích Ricoh s označením: Ri 100 a Ricoh Ri 6000, které jsou určeny k přímému tisku na textil.

Ostatní prostory stánku Ricoh se promění v pestrobarevnou džungli, s motivy vyvedenými v okouzlujících jasných barvách tak, jak to umí jen technologie Ricoh. Výraznými prvky této expozice budou různé styly a typy zobrazování, všechny vytištěné na produkčním stroji Pro T7210 a deskách Falcon o tloušťce 10mm. Všestranné využití produkčních aplikací Pro T7210 budou ve stánku představovat nástěnné grafiky tištěné na dřevotřískových deskách potahovaných melaminovou pryskyřicí.

Vedle potištěných kartonových obalových materiálů Ricoh představí i tisk na sklo, dřevo, dlažbu a hliník. Kreativní mix využití dále rozšíří vzorky potištěné na Flat bed tiskárně a PVC bannery připravené na stroji Ricoh Pro L4160.  Dále trička, mikiny, tašky a čepice s tematickými motivy džungle, které budou vytištěny na flexibilních produkčních tiskárnách Ricoh pro přímý tisk na textil  - Ri 100, Ri 3000 a Ri 6000.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128