Nová možnost předplatit si RICOH ProcessDirector přináší větší finanční flexibilitu pro optimalizaci pracovních postupů
22.09.2020

Nová možnost předplatit si RICOH ProcessDirector přináší větší finanční flexibilitu pro optimalizaci pracovních postupů

Flexibilní cenová alternativa nabízí výrazně nižší počáteční náklady.

Ricoh Europe, Londýn, 22. září 2020 - Ricoh Europe oznámil, že RICOH ProcessDirector, oceňované, přizpůsobitelné řešení automatizace tiskového produkčního workflow, bude od 1. října 2020 nabízené prostředníctvím předplatného. Nová možnost cenové nabídky ve formě víceročního předplatného výrazně snižuje počáteční náklady pro klienty, kteří chtějí pomocí RICOH ProcessDirector zjednodušit operace, zlepšit integritu procesů, snížit chybovost a zvýšit efektivitu. Tento způsob umožňuje přístup k výkonnému softwaru těm, ktěří upřednostňují splácení své investice formou provozních nákladů před kapitálovými výdaji.

RICOH ProcessDirector
„Jelikož poskytovatelé tisku se přizpůsobují novému stylu práce, robustní pomůcka jako RICOH ProcessDirector je neocenitelná,“ říká Clive Stringer, ředitel obchodu kontinuálního tisku a high-end softwaru, skupiny pro produkční tisk, společnosti Ricoh Europe. „Naši klienti nám říkali, že hledají flexibilnější způsoby, jak získat přístup ke schopnostem RICOH ProcessDirector tak, aby vyhovovaly různym obchodním modelům - buď na základě předplatného, anebo na základě trvalé licence. S touto novou nabídkou můžeme s potěšením prohlásit, že tato možnost je nyní dostupná.“
Od 2. listopadu 2020 po vydaní RICOH ProcessDirector verze 3.9 bude RICOH ProcessDirector připravený na službu cloud, což ještě zlepší jeho škálovatelnost a flexibilitu včetně možnosti být provozován ve virtuálním prostředí spravovaným klientem. Mezi další rozšíření patří zlepšení možností shromažďování a vykazování údajů, jako jsou vizualizace vlastních reportů, vylepšení produktivity jednoduchým používáním pro správce a operátory, vylepšení skenování a snadná škálovatelnost pomocí vestavených komponentů.

RICOH ProcessDirector je ověřené a pro prodejce neutrální řešení pro řízení pracovních postupů navrhnuté tak, aby:

  • Bezpečně zachytávalo, transformovalo a spravovalo informace, které pomáhají řešit výzvy v rámci pracovních postupů
  • Reagovalo na vyhledávání a sledování potřeb
  • Plnilo požadavky na dodržování předpisů a auditu
  • Poskytovalo automatizaci pracovních postupů
  • Umožňovalo optimalizaci pošty, správu výstupů, integraci rozdílných systémů
  • Řešilo potřeby vícekanálového doručení
Více informací najdete na www.ricoh-europe.com.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128