Nové servery efi fiery pro ricoh Pro™ C5200 poskytují výjimečný výkon a kvalitu
13.04.2017

Nové servery efi fiery pro ricoh Pro™ C5200 poskytují výjimečný výkon a kvalitu

Praha, 13. dubna 2017 – Společnost Ricoh oznámila, že nyní v celé Evropě nabízí novou generaci barevných digitálních tiskáren pro archový tisk Ricoh Pro™ C5200s a Ricoh Pro™ C5210s i s nově vyvinutým vysoce výkonným digitálním uživatelským rozhraním (DFEs) od společnosti EFI.

Digitální tiskárny Ricoh Pro C5200 a Ricoh Pro 5210S pro digitální archový tisk jsou nyní v nabídce se dvěma nově vyvinutými vysoce výkonnými digitálními frontendy (DEFs) od společnosti EFI.
Ricoh's Pro C5200 and Ricoh Pro 5210 digital sheetfed presses are now available with EFI’s two newly developed high performance digital front ends (DFEs).

Obě uživatelská rozhraní – vestavěné Fiery E-24B DFE i externí Fiery E-44B DFE – jsou založeny na nejnovější platformě Fiery FS200 Pro a mohou zpracovávat složité tisky s množstvím grafiky. Technologie Fiery SmartRIP vyvinutá společností EFI tak zvyšuje výrobní kapacitu i efektivitu výroby. 

Fiery E-44B nabízí poskytovatelům tiskových služeb zpracovávajícím vysoké objemy tisku a požadujícím skvělou kvalitu výstupů i maximální využití přístrojového vybavení, vynikající výkon a rychlejší zpracování. 

„Technologie Fiery společně s tiskárnami Ricoh Pro C5200s a C5210s zajišťuje našim klientům výjimečnou produktivitu a umožňuje jim, aby zpracovávali širší škálu tiskových aplikací s využitím široké škály médií,“ uvádí Josef Fleissig, Produktový manažer Ricoh Czech Republic a Ricoh Slovakia. „Spojení výkonnostních parametrů Ricoh Pro a efektivity digitálního tiskového workflow Fiery poskytuje vysoce kvalitní výstupy ve vysokém objemu.“ 

„Umožňují uživatelům, aby při tisku využívali pokročilé řízení barev a obrazu, a dosahovali tak pokaždé výsledků bez kompromisů a stabilně vysoce kvalitních výstupů,“ doplňuje John Henze, viceprezident marketingu pro značku Fiery ze společnosti EFI. „S Fiery E-44B DFE uživatelé získávají i výhody, které přináší inovativní prvek Dynamic HD Text and Graphic vyvinutý společností EFI umožňující v textu přesně reprodukovat velmi tenké linky a jemné detaily.“ 

Obě nová uživatelská rozhraní Fiery DFEs nabízejí vynikající produkční nástroje. Uživatelé mohou centralizovat řízení tisku a zefektivnit výrobu prostřednictvím rozhraní Fiery Command WorkStation®. Snadné je i využití přednastavených režimů serveru, které dále zvyšují produktivitu. 

E-44B DFE také uživatelům usnadňuje integraci workflow tiskové produkce s informačními systémy řízení od společnosti EFI, softwarem web-to-print a předtiskovými workflow pro usnadnění celkového využití a zajištění vyšší efektivity. Zákazníci mohou díky volitelným a pokročilým předpřipraveným možnostem funkcí Fiery Impose a Fiery JobMaster™ a prostřednictvím okamžitého náhledu zefektivnit rozložení tisku. Přidání grafického balíčku Fiery Graphic Arts Package, Premium Edition umožňuje uživatelům vyladit před tiskem své digitální úlohy, a minimalizovat tak odpad a nutnost opětovného reprintu. 

Více informací o vestavěném Fiery E-24B DFE a externím Fiery E-44B DFE naleznete na stránkách www.ricoh-europe.com.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128