Ricoh přichází na trh s novým zážitkem pro uživatele videokonferenčního systému P3500M
30.10.2017

Ricoh přichází na trh s novým zážitkem pro uživatele videokonferenčního systému P3500M

Praha, 30. října, 2017 – Ricoh uvádí na trh nový software pro bezdrátový videokonferenční systém P3500M. Maximálně kompaktní přenosný přístroj P3500M nyní přináší uživatelům zcela novou zkušenost a přispívá k efektivnější práci.Zařízení pomáhá uživatelům pracovat efektivněji, neboť přináší vyšší kvalitu spolupráce a komunikace v podnikání.
Videokonferenční systém P3500M lze rychle zapojit a snadno nastavit díky zabezpečenému automatickému ověřování, uživatelé se tak zbaví zdlouhavého procesu přihlašování. S přímým přístupem ke cloudovým službám, poskytovaným rovněž společností Ricoh, podporuje tento produkt s jednoduchou obsluhou neomezené videohovory ve velmi vysokém rozlišení i rychlé sdílení obsahu.

Uživatelé tak mohou bez obtíží spolupracovat s kolegy, partnery a zákazníky bez ohledu na to, kde jsou a jaké zařízení používají. Rozhraní s intuitivním ovládáním také znamená, že jeho uživatele není potřeba zaučovat jak s ním zacházet a tím se urychlí zahájení jednání.
ricoh P3500M
Videokonferenční systém Ricoh P3500M
Nejnovější softwarové řešení spolu s předplatným nových cloudových služeb Endpoint pro systém P3500M vám umožní dvoubodové spojení a sdílení datového obsahu z PC prostřednictvím vašeho místního internetového připojení a zároveň zprostředkuje videohovory v nejvyšším rozlišení, a to vše bez dalších investic do infrastruktury. Cloudové služby poskytované společností Ricoh využívají vyhrazenou globální videosíť, skrze kterou se vaše zařízení automaticky propojí s nejbližším datovým centrem, a tak zajistí nejlepší výkon.

Pokročilá cloudová služba Ricoh UCS vám přidělí jedinečnou standardní videoadresu a umožní neomezené přímé videohovory mezi všemi existujícími IP adresami přihlášených videosystémů nebo klientů služby Skype for Business™, tím šetří a chrání vaše investice a usnadňuje spojení s partnery a externími spolupracovníky.

Uživatelé nyní mohou kombinovat předplatné na cloudové služby Endpoint a Virtual Meeting Room (Virtuální zasedací místnost) a okamžitě tak rozšířit možnosti své komunikace o skupinové videokonference, eventuálně doplněné dalšími spojeními (pouze audiohovory) na telefonní čísla z místního seznamu ve více než 60 zemích.

Videokonferenční systém P3500M je vybaven kamerou se širokoúhlým objektivem zabírající okolí v úhlu 125°, proto zprostředkovává dojem osobního setkání co největšího počtu účastníků videohovoru.

Produktový manažer Ricoh Czech Republic a Ricoh Slovakia Ivo Frajer doplňuje: „Naši zákazníci potřebují řešení, které jim umožní propojení a spolupráci navzdory vzdálenosti a složitosti. Konferenční systémy využívající cloudové služby jim dovolují neomezené videohovory a jednání bez pořizování další infrastruktury. Veškerá komunikace přes P3500M je šifrovaná a zabezpečená."

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128