Ricoh bude na Drupě 2020 inspirovat inovátory největším rozsahem transformačních tiskových řešení
19.11.2019

Ricoh bude na Drupě 2020 inspirovat inovátory největším rozsahem transformačních tiskových řešení

Londýn, 19. listopadu 2019 – Ricoh je připraven ukázat poskytovatelům tiskových služeb, jak využít motto „Love The Way Ahaed“ a těšit se z úspěšné transformace tiskových služeb.


Na veletrhu Drupa 2020 představí zatím nejobsáhlejší portfolio všestranných tiskových řešení. Největší přehlídka tisku na světě bude probíhat od 16. do 26. června 2020 na německém výstavišti Messe v Düsseldorfu.

Following a successful drupa 2016 Ricoh is taking its biggest ever portfolio of versatile solutions to drupa 2020
Po úspěchu na Drupě 2016 přiveze společnost Ricoh své zatím nejobsáhlejší portfolio univerzálních řešení na veletrh Drupa 2020

Na ploše 1800 m2 v Hale 8a bude společnost Ricoh prezentovat myšlenku Henkaku (japonský výraz pro inovativní změnu) a ukáže návštěvníkům, jak mohou inovativní technologie a myšlení využít k svému vývoji a růstu.

Mezi špičkovými řešeními, která ztělesňují tento způsob uvažování a dlouhodobý rozvoj spolupráce ve společnosti Ricoh, uvidíte:

  • Vysokorychlostní inkoustovou kontinuální tiskárnu Pro™ VC70000, která využívá unikátní systém sušení se 43 udělenými patenty, nové inkousty s rozšířeným gamutem a další technologie z vlastního vývoje RICOH.
  • Vylepšené barevné archové tiskárny Pro™ C7200 a Pro™ C9200, které poskytují nové aplikace díky rozšířeným možnostem podávání a dokončování.
  • Nejnovější verze softwarových řešení Ricoh Process Director a Ricoh Supervisor. Obě jsou navrženy tak, aby zefektivnily výrobu a řízení procesů do nejmenšího detailu.


Ricoh předvede také svá velmi oblíbená komerční a průmyslová řešení, včetně velkoformátové latexové roll-to-roll tiskárny Pro™ L5160 s duálním CMYK barevným systémem, oceněné agenturou Buyers Lab, a univerzální tiskárnu pro přímý tisk na textil SGI Ri 1000 - držitelku ocenění asociace SGIA. Tyto a další zatím neodhalené novinky Ricoh jasně ukazují smysl pro inovace, pokrokový výzkumu a vývoj, jehož cílem je pomoci poskytovatelům tiskových služeb využít potenciál tiskovin a připravit se na budoucnost. 

V jednotlivé zónách společnost představí reálné aplikace tisku celé řady systémů Ricoh, které inspirují a umožňují vdechnout život kreativním nápadům. Ukázky výroby od začátku do konce poskytnou náhled na maximální produktivitu v reálném čase.

„Od posledního veletrhu Drupa se naše portfolio služeb a řešení výrazně rozšířilo s ohledem na podporu poskytovatelů kreativních tiskových služeb, průmyslových tiskáren a specialistů v oblasti digitální reklamy a zobrazování, protože musí přetvářet své firmy tak, aby se jim dařilo plnit stále větší požadavky svých klientů,“ říká Eef De Ridder, viceprezident skupiny Ricoh pro komerční a průmyslový tisk, Ricoh Europe. „Nyní zahrnuje vše od výkonných vysokorychlostních barevných inkoustových tiskáren a všestranně vylepšených technologií pro archových tisk až po univerzální velkoformátové latexové přístroje, flexibilní širokoformátová řešení a také snadno integrovatelné systémy pro přímý tisk na textil (DTG). Všechny mají oporu a podporu v našem pečlivě připravovaném portfoliu softwarových řešení, jejichž úkolem je zjednodušit, zefektivnit a plynule spravovat současné, stále rozmanitější pracovní postup výroby.

S tím vším, s našimi zkušenostmi a hlubokými znalostmi oboru můžeme poskytovatelům tiskových služeb pomáhat budovat jejich úspěšnou budoucnost, vytvářet nové příležitosti, vstupovat na nové trhy, překonávat výrobní problémy a urychlovat procesy. Chceme plně podporovat jejich úspěšné putování světem tisku, aby přijali motto Love The Way Ahead, tedy aby si oblíbili cestu vpřed. Chceme jim pomoci prosperovat s využitím praktických řešení a technologiemi, které mění hru. Těšíme se, že to na Drupě dokážeme.“

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128