Ricoh byl společností S&P Global zařazen do Sustainability Yearbook 2023 již pátý rok po sobě
09.02.2023

Ricoh byl společností S&P Global zařazen do Sustainability Yearbook 2023 již pátý rok po sobě

Umístění mezi 5 % nejlepších v oblasti počítačů a periferních zařízení a odvětví Kancelářské elektroniky

TOKIO, 9. února 2023 – Společnost Ricoh byla  v ročence udržitelnosti 2023 zařazena mezi 5 %* nejlepších ve svém odvětví. Ročenku sestavuje společnost S&P Global, světový lídr v oblasti hodnocení firem.

Ricoh byl společností S&P Global zařazen do Sustainability Yearbook 2023 již  pátý rok po sobě

S&P Global každoročně hodnotí udržitelnost velkých společností ve třech oblastech: ekonomické, environmentální a sociální. Společnosti s vynikajícím úsilím v oblasti udržitelnosti v každé skupině odvětví jsou vybrány a oceněny jako členové Sustainability Yearbook 2023. V letošním roce hodnotila společnost S&P Global přibližně 7 800 společností v 61 odvětvích po celém světě, přičemž do ročenky bylo zařazeno 708 společností.

V odvětvích Počítače a periferní zařízení a kancelářská elektronika se mezi 1 % nejlepších dostala jedna společnost. Ricoh, a pět dalších se umístilo mezi 5 % nejlepších. Od roku 2019 je společnost Ricoh zařazena do ročenky udržitelného rozvoje 2023 již pátým rokem po sobě.

Společnost Ricoh určila sedm hlavních témat, stanovila 17 prioritních cílů v oblasti ESG a začlenila je do obchodních strategií skupiny. Společnost Ricoh bude přispívat k dosažení cílů trvale udržitelného rozvoje, na kterých se dohodlo mezinárodní společenství, tím, že se bude zabývat sociálními otázkami prostřednictvím podnikání a realizovat udržitelnou společnost.

*K 7. únoru 2023

Související odkazy

2023 Global 100

Ricoh Group’s commitment and recognition

Ricoh Group’s seven material issues and SDGs

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128