Ricoh customer experience centre získalo certifikaci bpif podle iso12647-2
16.01.2017

Ricoh customer experience centre získalo certifikaci bpif podle iso12647-2

Praha, 16. ledna 2017 – Ricoh Customer Experience Centre (CEC) v Telfordu ve Velké Británii získalo certifikaci řízení kvality barvy BPIF podle ISO12647-2.
Společnost Ricoh je přední leader v digitálním tisku a jednou z pouhých devíti společností ve Velké Británii, která vlastní akreditovanou mezinárodní normu UKAS. 

Ricoh Customer Experience Centre bylo navrženo tak, aby kombinovalo nejnovější softwarové a hardwarové technologie společnosti Ricoh. Cílem je sdílení znalostí a zkušeností nejen se zákazníky a partnery, ale také se podílet na budoucím výzkumu a vývoji produktů. Poskytuje školící a marketingové nástroje, vyrábí a testuje vzorky pro zákazníky z celé Evropy. 

Testovanými produkty bylo zařízení pro kontinuální tisk Pro™ VC60000 a produkční tiskový digitální stroj Pro™ C7100SX společnosti Ricoh. Oba stroje splnily požadované tolerance.

Program certifikace řízení kvality barvy podle normy ISO12647-2 vyvinuté organizací BPIF, je jediným akreditovaným programem UKAS (Akreditační služba Velké Británie).
Iso Image
Jon Stack, Colour Certification Manager and Lead Auditor společnosti Print Media Certification, doplnil: „Certifikát BPIF dle ISO12647-2 dává zákazníkům jistotu skutečné kvality barvy. Byli jsme překvapeni vysokou kvalitou a konzistentností testovaných vzorků.“

Graham Moore, Business Development Director, Production Printing Business Group, Ricoh Europe, dodává. „Akreditace nám pomůže přesvědčit offsetové tiskaře, aby přešli u nízko objemových zakázek z offsetového tisku na tisk digitální a prokazuje tak naše schopnosti a znalosti v oblasti řízení barev.”

„Akreditace nám pomůže přesvědčit offsetové tiskaře, aby přešli u nízko objemových zakázek z offsetového tisku na tisk digitální a prokazuje tak naše schopnosti a znalosti v oblasti řízení barev.” Dodává Graham Moore, Business Development Director, Production Printing Business Group, Ricoh Europe.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128