Ricoh grows Smart Locker capabilities with acquisition of Apex’s European business
03.09.2021

Společnost Ricoh rozšiřuje možnosti Smart Locker akvizicí evropské společnosti Apex

  • Akvizice ještě více posiluje postavení společnosti Ricoh jako jednoho z největších evropských poskytovatelů řízených služeb pro inteligentní uzamykatelné systémy
  • Tento krok jde ruku v ruce s rostoucí poptávkou po digitalizaci pracovišť a širším přístupu k řešením inteligentních uzamykatelných systémů

Ricoh Europe, Londýn, 3. listopadu 2021– Z akvizice evropské společnosti Apex společností Ricoh Europe budou zákazníci Ricoh napříč celou Evropou profitovat z lepších dodacích lhůt v důsledku zvýšení skladových zásob a zlepšení obchodní nabídky díky důkladnější kontrole vstupních nákladů.

Firma Apex je poskytovatelem inteligentních uzamykatelných systémů a podporuje maloobchodní, podnikové a logistické společnosti inteligentními řešeními pro zvýšení efektivity zaměstnanců a zkušeností koncových uživatelů. Akvizicí společnost Ricoh získá software, řešení a hardwarová aktiva evropské firmy Apex, a také převezme i evropské klienty a partnery společnosti Apex.

Ricoh grows Smart Locker capabilities with acquisition of Apex’s European business

Klienti společnosti Apex budou mít prospěch z přístupu k širokému spektru řešení inteligentních uzamykatelných systémů a z celé nabídky rozsáhlého portfolia produktů a služeb společnosti Ricoh. S akvizicí, která znovu potvrzuje pozici společnosti Ricoh jako jednoho z největších poskytovatelů servisní podpory a údržby inteligentních uzamykatelných systémů v Evropě, může nyní společnost nabízet svým klientům plnou podporu typu end-to-end.

Akvizice také dává společnosti Ricoh přímou kontrolu – od výroby až po instalaci – pro podporu agilnější a flexibilnější reakce na potřeby klientů a rychlejšího uplatnění na trhu.

David Mills, generální ředitel společnosti Ricoh Europe, říká: „Tato vzrušující akvizice reaguje na globální výzvu digitální transformace a hybridního pracoviště. Jelikož s firmou Apex spolupracujeme již několik let, je to společnost, kterou velmi dobře známe a která ještě více zlepší provoz inteligentních uzamykatelných systémů našich klientů v celé Evropě.“

Sophie Cox, ředitelka prodeje a marketingu, Service Advantage, Ricoh Europe, dodává: „Těšíme se na to, že podpoříme budoucí růst našich klientů a na rozvíjení jejich úsilí s řízením pracoviště v hybridním pracovním věku. Zároveň očekáváme zvýšenou poptávku po řešeních uzamykatelných boxů, především s ohledem na rozmach elektronického obchodu a tlak na dodavatelské řetězce kvůli efektivní distribuci.“

Více informací o možnostech inteligentních skřínek společnosti Ricoh najdete zde.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128