Ricoh se během hunkeler innovationdays 2017 zaměří na komplexní řešení tiskového pracovního procesu
23.01.2017

Ricoh se během hunkeler innovationdays 2017 zaměří na komplexní řešení tiskového pracovního procesu

Praha, 23. ledna 2017 – Společnost Ricoh během Hunkeler Innovationdays 2017 představí své odborné znalosti a inovační potenciál v oboru tiskových technologií.
Na veletrhu ve švýcarském Lucernu, který se bude konat ve dnech 20. až 23. února, představí kontinuální tiskařské stroje, produkční tiskové archové stroje, ale i další novinky ze svého stále rostoucího portfolia softwarových řešení.

Veletrh, který se koná jednou za dva roky, představuje řešení a praktické aplikace odpovídající rychlým změnám v oblasti digitálního tisku a dokončovacích prací. Společnost Ricoh představí unikátní zařízení Ricoh ProTM VC60000, předvede jeho možnosti pro kontinuální tisk z role na roli (roll-to-roll) steně tak i tisk s z role do archu (roll-to-cut) s dynamickou perforací, kterou umožňují systémy Hunkeler. Vystaven bude i digitální produkční tiskový stroj pro barevný tisk  Ricoh ProTM C9100.

Na řadě připravených tiskových materiálů a vzorků bude Ricoh demonstrovat širokou škálu svých tiskových možností. Nebudou chybět profesionální vazby knih pro vydavatelský dům Elwin Street a tištěný průvodce k výstavě fotografií Speed of Light. Vystaveny budou i další doplňující materiály, jako plakáty, pohlednice, věrnostní kartičky či oznámení. Představena bude také aplikace pro direct mail se třemi různými duplexovými výstupy po formát A4 pro různá tisková zařízení.
VC60000
Dalším významným prvkem prezentace bude také digitální řešení pro tisk knih – Digital Book Printing Solution, jehož primárním cílem je, aby zvládalo potřeby tisku knih na objednávku v nízkých objemech, tzv. on demand, vybavené TotalFlow BatchBuilder a integrovaným workflow pro přímý tisk. Taktéž bude představena i konfigurace automatizovaného vkládání a nastavení pro tzv. inline finishing s využitím Ricoh ProcessDirector 3.5.

„Prezentací našich řešení pro digitální tisk s využitím strojů s kontinuálním podáváním a archových strojů bok po boku ukážeme, jak snadné je přepínat mezi jednotlivými workflows a maximalizovat výrobu při zachování efektivity a barevné stálosti. Návštěvníci, kteří se seznámí se specializovanými řešeními pro workflow společnosti Ricoh, budou z Hunkeler Innovationdays odcházet s jasným obrázkem, jak by mohli vlastní provoz zlepšit „otevřením dveří“ do světa možností společnosti Ricoh.“ komentuje Benoit Chatelard, viceprezident divize Production Printing, Ricoh Europe.

Společnost Ricoh také opět podpořila přednášky programu DOXNET a akci, jejímž cílem je podpořit vznik nových kontaktů.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128