Ricoh na veletrhu IDTechEx 2018 představí řadu možností pro průmyslový tisk
09.04.2018

Ricoh na veletrhu IDTechEx 2018 představí řadu možností pro průmyslový tisk

Praha, 9. dubna 2018 – Ricoh připravuje na veletrh IDTechEx, který se koná ve dnech 11. – 12. dubna v Kongresovém centru Estrel v Berlíně v Německu, představení rozmanitých ukázek možností v rámci průmyslového tisku.

Zástupci společnosti Ricoh představí pestré portfolio novinek, mezi nimiž budou aditivní materiály pro aplikace na keramiku, sklo, kov a pro průmyslový tisk. Vystavované technologie a materiály doplňují nabídku Ricohu pro aditivní výrobu, průmyslový inkoustový tisk a možnosti sledování a řízení spotřeby energie čili energetického managementu.

Veletrh IDTechEx bude také první příležitostí v Evropě, kdy společnost Ricoh představí svůj nový nátěrový materiál Solar Dye Cell, vyvinutý pro „energetic harvesting“. Současně odborníci Ricohu na průmyslový tisk předvedou praktické využití fotovoltaických a vodivých materiálů v kombinaci s inkjetovou technologií.

Dave Varty, vedoucí divize podnikového vývoje, Industrial Business, společnosti Ricoh Europe, komentuje: „Historie společnosti Ricoh jako odborníka na aplikace ve výrobě a průmyslu se datuje od našeho založení v roce 1936. Od té doby jsme přinesli řadu novinek od výroby tiskových hlav až po umělé žíly, určené k výcviku lékařů."

Dave Varty na veletrhu představí aktuální soubor významných inovací v aditivní výrobě, které vznikaly s využitím klíčových odborných znalostí posbíraných během posledních 80 let vývoje a dovedly Ricoh k jeho současné obsáhlé nabídce technologií v průmyslovém tisku.

„Patentované technologie značky Ricoh využívají nejrůznější odvětví od biomedicíny přes farmacii až po automobilový průmysl a strojírenství. Vedle našich bohatých zkušeností s inkousty a tonery jsou to též nylony, kovy, keramika či třeba pojiva,“ dodává Varty.

Zástupci firmy Ricoh budou k dispozici u stánku K16 po celou dobu konání veletrhu.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128