Ricoh uvádí na trh inteligentní zařízení A4 podporující měnící se potřeby digitálního pracoviště
09.12.2019

Ricoh uvádí na trh inteligentní zařízení A4 podporující měnící se potřeby digitálního pracoviště

Ricoh Europe, Londýn, 9. prosince 2019 - Společnost Ricoh oznámila spuštění nové série inteligentních zařízení A4, která uspokojí neustále se vyvíjející potřeby digitálních pracovišť.


Tato řada je součástí přístupu společnosti Ricoh Dynamic Workplace Intelligence a je vybavena technologií Ricoh's Always Current Technology, která zajišťuje, že technické možnosti produktů se vyvíjejí souběžně s požadavky zákazníků.

Ricoh launches A4 colour Intelligent Devices to support changing needs of the digital workplace
Nová barevná inteligentní MFP RICOH IM C400

Platforma Always Current Technology umožňuje lidem pracovat chytřeji prostřednictvím technologií, které poskytují škálovatelnost, bezpečnost, udržitelnost a jednoduchost. Uživatelé si mohou stáhnout a nainstalovat nové aplikace, funkce a upgrady přímo do svého zařízení, jakmile budou k dispozici, což poskytuje úplnou obratnost a flexibilitu. Tato platforma umožňuje digitálním pracovištím škálovat jejich schopnosti na základě jejich nejnovějších potřeb a zároveň udržuje funkce zabezpečené a software zcela aktuální. Umožňuje okamžitý přístup k upgradům v okamžiku, kdy se dostanou na trh, čímž se eliminuje potřeba zakoupit nový hardware pro další funkce nebo čekat na vypršení platnosti smluv. Inteligentní podpora RICOH navíc zajišťuje, že aktualizace softwaru mohou být rychle prováděny na dálku a že je maximalizována doba provozu uživatelů.

Čtyři nové barevné inteligentní multifunkční zařízení A4 dostupné v Evropě zahrnují modely RICOH IM C300, IM C300F, IM C400F a IM C400SRF. Tato zařízení tisknou rychlostí 30-43 stránek za minutu (ppm). Každý model má funkci tisku, skenování a kopírování, zatímco IM C400SRF také nabízí možnost dokončování.

Nová zařízení obsahují nový inteligentní operační panel společnosti Ricoh, vybavený vylepšeným procesorem, který poskytuje rychlejší přechody mezi aplikacemi a hladkou a citlivou dotykovou obrazovku. Odborníci servisu Ricoh mohou vzdáleně přistupovat k inteligentnímu operačnímu panelu zařízení a rychle tak řešit problémy a provádět automatické aktualizace firmwaru.

Olivier Vriesendorp, viceprezident pro produktový marketing, Ricoh Europe, říká: „Úkolem podniků všech velikostí je přizpůsobovat se změnám a zpracovávat informace nebývalým tempem. Již více než 80 let podporujeme zákazníky s jejich transformací a vyvinutými řešeními, která uspokojí jejich specifické potřeby. Tato nová inteligentní zařízení umožňují našim zákazníkům instalovat kdykoli aplikace, které se jim líbí a umožňují jim pracovat chytřeji a efektivněji. “

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128