Ricoh uzavřel první partnerství v rámci IPN
13.08.2018

Ricoh uzavřel první partnerství v rámci IPN

Praha, 13. srpna 2018 – Společnost Ricoh se dohodla na celosvětovém partnerství s mezinárodní sítí IPN (International Printers Network), které podpoří rozvoj pracovních vztahů a umožní vzájemně prospěšné sdílení znalostí a zkušeností.
Ricoh announces first IPN partnership
L-R Keith Miyazaki, generální ředitel Obchodních center pro komerční tisk společnosti Ricoh, Jeroen Beckers, generální ředitel IPN a Eef de Ridder, viceprezident divize Komerčního tisku skupiny pro Komerční a průmyslový tisk, Ricoh Europe.

IPN, založená před 25 lety, je jedinečná světová síť podnikatelů, vysoko postavených vedoucích pracovníků a majitelů firem, která na základě osobních vztahů svých členů podporuje vzájemnou výměnu zkušeností, znalostí a inovací v nekonkurenčním prostředí.

Nedávné přezkoumání výsledků činnosti a nová strategie, nastavená v zájmu udržení relevantního významu pro všechny členy, vedly asociaci IPN k rozvoji konceptu Obchodní partner. Ten má povzbudit navazování užších vztahů s dodavateli k vzájemnému prospěchu jak obchodníků, tak členů. Nabízí podporu v budování povědomí o značce, rozvíjení vztahů, znalostí, prodeje, efektivity a marketingu.

„Partnerství umožní společnosti Ricoh navázat vzájemnou spolupráci se členy IPN a rozvíjet pracovní vztahy,“ říká Keith Miyazaki, generální ředitel Obchodních center komerčního tisku společnosti Ricoh. „Můžeme sdílet své plány a získat otevřenou zpětnou vazbu a nezávislý názor zkušených odborníků po celém světě. Díky jejich znalosti regionů budeme schopni zajistit, aby náš vývoj kompetentně řešil potřeby amerických, evropských a asijsko-tichomořských trhů. Těšíme se také na aktivní účast na všeobecných a technických schůzkách, i na světové výstavě, kde můžeme sdílet znalosti a učit se od ostatních členů.“

Hodnota této sítě je zakotvena v otevřeném přístupu k jejímu členství a těší nás, že Ricoh se stal prvním obchodním partnerem. Společně s dalšími partnery se těšíme na to, že se dozvíme více o jejich pohledu na trh, o programu výzkumu a vývoje, o plánovaném vývoji produktů a dalším rozvoji portfolia a současně budeme s Ricohem sdílet své novinky a zkušenosti,“ dodává k tomu výkonný ředitel IPN, Jeroen Beckers. 

|O asociaci IPN|

IPN, založená před 25 lety, zahájila svou činnost jako síť pro podnikatele v odvětví tiskařského a grafického umění. Dnes poskytuje podporu v mapování zákaznické cesty a vedle toho zahrnuje i veškeré digitální komunikační prostředky, jako jsou sociální média.

Sdružení IPN je peer-2-peer síť podnikatelů. Členství v ní je udělováno vedoucím pracovníkům na úrovni vysokého managementu, často samotným vlastníkům, kteří se zúčastňují setkání IPN za účelem výměny znalostí, zkušeností a inovací a rozvíjení vzájemného obchodu. Vše probíhá na základě osobních vztahů navázaných při četných akcích IPN.

Jedná se o jedinečnou síť globálního dosahu, přitom však stále přiměřeného měřítka, které umožňuje budování skutečných osobních vztahů. Tak vzniká prostředí, kde může výměna reálných životních zkušeností, znalostí a inovací mezi podnikateli probíhat na základě vzájemné důvěry v nekonkurenční prostředí.

Nedávno IPN přezkoumala a obnovila svou strategii v zájmu udržení relevantního významu pro všechny své členy, ostatní partnery a celé odvětví vůbec. To ve výsledku vedlo ke vzniku nového konceptu Obchodní partner. Další informace najdete na adrese www.ipnglobal.com.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128