Ricoh vyrazí na charitativní Cestu a podpoří výzkum Alzheimerovy choroby
07.08.2018

Ricoh vyrazí na charitativní Cestu a podpoří výzkum Alzheimerovy choroby

Praha, 7. srpna 2018 – Společnost Ricoh Europe před několika měsíci spustila projekt Printed Memories na podporu výzkumu Alzheimerovy choroby. Součástí projektu je také pěší pochod CEO Ricoh Europe David Mills napříč pohořím Pennine v Anglii.

Kdybyste se před rokem Davida zeptali, jak bude slavit své šedesáté narozeniny, určitě by odpověděl, že v rodinném kruhu a s přáteli na příjemné oslavě. Nyní byste ale dostali diametrálně odlišnou odpověď!

Za účelem získání finanční podpory se David rozhodl vydat na 268 mil dlouhý pochod z Derbyshire ke skotským hranicím. Jeho cesta povede přes tři národní parky, náročným terénem a potrvá 21 dnů (od 8. do 29. srpna 2018). 

A aby David nebyl na své cestě sám, rozhodl se Stephen Palmer, CEO Ricoh Czech Republic a Ricoh Slovakia, že jej, spolu s dalšími dvěma kolegy, kousek doprovodí.

Každý zná někoho, kdo je postižen Alzheimerovou chorobou, a i já jsem chtěl nějakým způsobem projekt podpořit. Když jsem slyšel o Davidově výzvě, pochodu napříč pohořím Pennine, ihned jsem se chytil příležitosti se k němu alespoň na jeden den spolu s kolegy připojit. Věřím, že budeme odměněni hned dvakrát, nejdříve proto, že část Pennin, kterou budeme procházet mezi Malhamem a Horton-in-Ribblesdale je obzvláště krásná a za druhé, a to je nejdůležitější, podporujeme výzvou opravdu dobrou věc! Jsem přesvědčen, že se i tímto způsobem podílíme na hledání léku na Alzheimerovu chorobu," říká Stephen Palmer, generální ředitel společnosti Ricoh Czech Republic a Ricoh Slovakia.

Nejen pro Davida a Stephena je to veliká výzva. Je to výzva pro nás všechny!

Podpořte s námi tento projekt a darujte. Velmi děkujeme všem sponzorům, zejména společnosti MyQ Solution, která významnou částkou přispěla k podpoře projektu. 

Vytváření a udržování vzpomínek je kritickou součástí života, říká Petra Sluková, Chief HR Officer společnosti MyQ, která vyvíjí řešení pro optimalizace tisku a workflow. "Proto jsme hrdí na to, že vystoupíme vpřed a podpoříme boj proti Alzheimerově chorobě spolu s Davidem a Stephenem."

Více informací a možnost dárcovství:

https://ricoh-alzheimers-research-uk.everydayhero.com/uk/stephen-palmer


Více informací o projektu Printed Memories:

www.printed-memories.com

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128