Ricoh C7100X využívající Color-Logic pro materiály s označením MDV Ultra Silver rozšiřuje potenciál
28.09.2017

Ricoh C7100X využívající Color-Logic pro materiály s označením MDV Ultra Silver rozšiřuje potenciál

Praha, 28. září, 2017 – Společnost Ricoh opět rozšiřuje tvůrčí možnosti grafiků a poskytovatelů polygrafických služeb díky nové certifikaci produkčních tiskáren řady Pro C7100X vybavených systémem Color-Logic pro tisk na metalické materiály.viders (PSPs) with its latest Pro C7100X Color-Logic media certification.
Ricoh MDA Ultra Silver
MDV Ultra Silver s certifikátem pro Color-Logic rozšiřuje tvůrčí možnosti pro designery a poskytovatele polygrafických služeb

Tiskový materiál označenýMDV Ultra Silver 360 g/m² získal certifikát pro digitální tisk na produkčních tiskárnách Ricoh řady Pro C7100X s využitím systému Color-Logic, který lze aplikovat pro tisk na metalické substráty (jako je MDV Ultra Silver) se soutiskem CMYK + bílá barva. 

Ricoh Pro C7100X v kombinaci s technologií Color-Logic umožňuje poskytovatelům tiskových služeb dosáhnout dynamických výsledků. Poskytuje majitelům značek, produktovým manažerům a jejich reklamním agenturám nástroje pro navrhování, prohlížení a vytváření pokročilých tiskových aplikací, které jim umožní vyniknout nad konkurencí. 

Color-Logic představuje globální standard pro tisk na metalické materiály a otevírá řadu možností využití pro tisk výjimečných zakázek. Součástí řešení je zásuvný modul pro grafické programy značky Adobe, čímž se zjednoduší návrh, komunikace i příprava výstupních souborů pro digitální tisk s bílým tonerem. Další rozšíření použití přináší knihovna speciálních efektů Color-Logic Pattern FX, s níž lze vytvořit nepřeberné množství tiskových aplikací. 

„Certifikace našich tiskáren řady Pro C7100 udělená společností Color-Logic pro substráty, jako jsou MDV Ultra, umožňuje grafikům a poskytovatelům polygrafických služeb spolehlivou a přesnou komunikaci ohledně barevnosti výsledného metalického efektu. Zákazníci si mohou na své tiskárně připravit vlastní vzorkovnici nátisků pro daný substrát jako vizuální pomůcku, a grafici tak budou moci navrhovat tiskoviny s jistotou, že to, co vidí a očekávají, bude skutečně vytištěno. S touto novinkou v polygrafii si mohou dovolit tvořit nápaditější tiskové aplikace s „přidanou hodnotou,“ komentuje Josef Fleissig, Produktový manažer divize pro Komerční a produkční tisk společnosti Ricoh Czech Republic a Ricoh Slovakia.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128