Ricoh získal ocenění od Buyers Lab za barevnou inteligentní multifunkční tiskárnu A4
08.01.2020

Ricoh získal ocenění od Buyers Lab za barevnou inteligentní multifunkční tiskárnu A4

Ricoh Europe, Londýn, 8. ledna 2020 – Ricoh slaví další úspěch. Obdržel ocenění BLI Winter Pick Award udělovanou agenturou Keypoint Intelligence – Buyers Lab za svou novou barevnou inteligentní multifunkční tiskárnu A4 (MFP), řady Ricoh IM C300.


Ocenění BLI Picks se udělují dvakrát do roka a jsou ohodnocením kancelářského vybavení a výrobků, které v předchozích šesti měsících dosáhly nejvyššího výsledku v rozsáhlých laboratorních testech společnosti Buyers Lab. Tiskárna Ricoh IM C300 byla vyhlášena jako vítězné zařízení v kategorii „Vynikající barevné MFP pro středně velké pracovní skupiny“.

Ricoh scoops up Buyers Lab award for A4 colour intelligent MFP

Ricoh IM C300 je jednou ze čtyř nových inteligentních multifunkčních zařízení pro formát A4, kam patří také Ricoh IM C300F, IM C400F a IM C400SRF. Tato řada je součástí Dynamic Workplace Intelligence společnosti Ricoh a je vybavena originální technologií Always Current Technology, která zajišťuje to, že technické možnosti produktů se vyvíjejí souběžně s požadavky zákazníků. Každé zařízení je vybaveno inteligentním operačním panelem Ricoh s hladkou, vysoce citlivou dotykovou obrazovkou a vylepšeným procesorem, který umožňuje rychlejší přechod mezi aplikacemi. Odborníci servisu Ricoh mohou díky vzdálenému přístupu k inteligentnímu operačnímu panelu těchto zařízení rychle řešit problémy a provádět automatické aktualizace firmwaru.

 Kaitlin Shaw, Senior Editor pracující ve společnosti Keypoint Intelligence - Buyers Lab, říká: „Řada Ricoh IM C300 je nepřekonatelná v kategorii středně velkých barevných MFP zásluhou své výjimečné využitelnosti, spolu s působivým výkonem a řadou funkcí. Přístroj je vybaven vlastnostmi a funkcemi, které zajišťují produktivitu rušných kanceláří. Jeho velký, intuitivní dotykový displej umožňuje uživatelům vybrat si z nabídky inteligentních aplikací Ricoh, které umí zjednodušit práci a ještě více zvýšit produktivitu. Dalším vrcholem v hodnocení byla kvalita tisku, protože testovaný model poskytl živý barevný výstup. Pracovníci IT navíc ocení robustní administrativní nástroje tohoto stroje. Celkově vzato má řada Ricoh IM C300 vše, co pracovní skupiny střední velikosti mohou od barevné multifunkční tiskárny (MFP) požadovat.“

 Olivier Vriesendorp, viceprezident oddělení marketingu produktů Ricoh Europe, dodává: „Je to skvělý způsob, jak začít nový rok. Toto ocenění je dalším uznáním našeho trvalého závazku, inovací a vedoucí pozice na poli inteligentních MFP. Poskytovat zákazníkům pokročilá, spolehlivá a špičková zařízení je naší hlavní prioritou – je současně klíčovou součástí nabídky pro vybavení digitálních pracovišť. Těšíme se, že budeme našim zákazníkům pomáhat v jejich dalším vývoji i v průběhu roku 2020 a ještě dále.“

 Máte-li zájem o další informace o produktech a službách společnosti Ricoh, navštivte naše stránky www.ricoh-europe.com.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128