Praha, 24. dubna 2017 – Společnost Ricoh Company, Ltd. získala třetí rok po sobě nejvyšší zlaté hodnocení ve studii udržitelnosti, kterou zpracovává organizace EcoVadis.
24.04.2017

Ricoh získal potřetí za sebou nejvyšší zlaté hodnocení v globální studii organizace EcoVadis

Praha, 24. dubna 2017 – Společnost Ricoh Company, Ltd. získala třetí rok po sobě nejvyšší zlaté hodnocení ve studii udržitelnosti, kterou zpracovává organizace EcoVadis.

Organizace EcoVadis hodnotí v rámci 150 sektorů dodavatele ze 110 zemí, všímá si jejich firemních politik, aktivit a úspěchů dosahovaných v oblastech, jako jsou ochrana životního prostředí, pracovní procesy, férové podnikání a dodavatelsko-odběratelské řetězce. Společnost Ricoh poskytla organizaci EcoVadis svá data k vyhodnocení a umístila se mezi pěti procenty nejlepších společností ze všech hodnocených.
Ricoh awarded highest gold rating in EcoVadis global supplier

Mnohé globálně působící společnosti se dnes usilovně snaží zlepšit jak svou pověst v oblasti udržitelnosti, tak i udržitelnost dodavatelsko-odběratelského řetězce. Úspěšnost v oblasti udržitelnosti se stala důležitým faktorem při výběru dodavatelů. Zákazníci si i od společnosti Ricoh stále častěji při výběrových řízeních žádají informace týkající se udržitelnosti, a to včetně hodnocení společností EcoVadis.

Společnost Ricoh toto zlaté ocenění považuje za velký úspěch v oblasti udržitelnosti. Bude se i nadále snažit o další zlepšování udržitelnosti, aby mohla prostřednictvím růstu a navyšování hodnoty společnosti trvale naplňovat očekávání všech zainteresovaných stran.

Více informací o EcoVadis najdete na www.ecovadis.com.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128