Seznamte se s Ricoh, společností poskytující digitální služby
29.07.2020

Seznamte se s Ricoh, společností poskytující digitální služby

Alberto Mariani, SVP, Office Services, Ricoh Europe

Ricoh Europe, Londýn, 29. července 2020 - Často se říká, že změna je jedinou konstantou. I když o tom můžeme do určité míry pochybovat, nemůžeme popřít, že ti, kteří se nevyvíjejí, se dřív nebo později vytratí.

Meet Ricoh, the digital services company

Jedinou a největší výzvou, které dnes podniky čelí, je přizpůsobit se tempu změn. Jak se organizace a jejich lidé vyrovnávají se zdánlivě krkolomnou rychlostí technologického vývoje a vznikem nových požadavků od zákazníků? Odpověď částečně spočívá v neustálém rozvoji schopností. Proč? Protože když dokážete rozvíjet svůj rozsah schopností, budete vždy důležití.

Přizpůsobení se změnám a změna vnímání nejsou ničím jiným než rychlou výhrou. Je asi přiměřené tvrdit, že většina lidí vnímá Ricoh jako tiskárenskou společnost anebo jako výrobce hardwaru. A měli by pravdu - to je to, čím jsme od založení v roce 1936. Avšak analytici, komentátoři a zákazníci nás stále více uznávají jako společnost poskytující digitální služby.

Uznávám, že výraz „společnost poskytující digitální služby“ může znít nejasně. Pro nás (a především pro naše zákazníky) je to všechno o poskytovaní špičkových produktů a služeb, které podporují vývoj v oblasti digitálních transformačních cest. Je to o efektivnější práci a o odstranění starostí s dlouhými, těžkopádnými procesy. Jednoduše řečeno, jde o vývoj řešení přizpůsobených měnícím se potřebám našich zákazníků. Toto je v přímém souladu s naším přístupem Zákazník na prvním místě. Naše kampaň Spolupráce odkudkoliv je skvělým příkladem toho, jak tento program přivádíme k životu. Kampaň propaguje důležitost toho, aby podniky zůstávaly propojené prostřednictvím inteligentní kombinované práce díky rychlému nasazení, uživatelsky přívětivými, bezpečnými a škálovatelnými řešeními pro podniky všech typů a velikostí. Toto je jen jeden způsob, kterým se prezentujeme jako společnost poskytující digitální služby.

Inženýři se sídlem v našem specializovaném centru excelentnosti v Birminghamu ve Velké Británii v tom hrají nemalou úlohu. Tím, že se zaměřují na Office 365, analýzu dat a softwarové inženýrství, umí identifikovat přicházející trendy a změny. Úzce spolupracují s našimi zákazníky, abychom zákazníkům mohli přinášet ty nejlepší výsledky. Tým se v první řade zaměřuje na vývoj softwarových řešení, které se prodávají „jako služba“ – rostoucí poptávka zákazníků v rámci regionu EMEA. Patří sem produkty jako „Smart Spaces“, inteligentní a snadno použitelný systém řízení pracovišť a „Print Insights“, řešení reportingu řízené umělou inteligencí. Tým byl natolik úspěšný, že od se srpna rozšiřuje z Velké Británie do celého regionu EMEA. Náš globální ředitel Jake Yamashita nedávno uvedl, že „musíme využívat digitální sílu pro zvýšení individuality a vitality jednotlivců a organizací na všech pracovištích“. Důkazem tohoto úmyslu je rozšíření dosahu týmu a zřízení specializovaného centra.

Chápeme, že investování do prvotřídních schopností v rámci softwarového inženýrství je klíčem k tomu, abychom našim zákazníkům pomohli urychlit jejich digitální transformaci. Ale výhody tu však nekončí. Tento přístup nám pomáhá přitáhnout ty nejlepší talenty do společnosti Ricoh – přinášet další inovace a rozšiřovat kolektivní škálu schopností. Proto pokračujeme v investovaní do platforem technologických dovedností, aby byli naši odborníci lépe vybavení než kdykoliv předtím pro uskutečnění změn.

Nenechejte se zmást, změna je spolehlivá konstanta. A je také neuvěřitelně vzrušující, když jste součástí společnosti poskytující digitální služby.

Klikněte sem a zjistěte, jak vám společnost Ricoh může pomoci vytvořit inteligentní a bezpečné pracoviště.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128