Společnost Ricoh Europe získala dvě ocenění BLI 2023 Software Pick od společnosti Keypoint Intelligence
08.12.2022

Společnost Ricoh Europe získala dvě ocenění BLI 2023 Software Pick od společnosti Keypoint Intelligence

Ricoh Slovensko, Bratislava, 8. prosince 2022 - Ricoh slaví ocenění od společnosti Keypoint Intelligence, získal dvě ocenění Buyers Lab (BLI) 2023 Software Pick Awards.

BLI Software Picks uznává inovace, ve kterých v rozsáhlých laboratorních testech společnosti Keypoint Intelligence dosáhl v předchozích 12 měsících nejvyššího skóre. 

RICOH Smart Integration byla vyhlášena vítězem v kategorii Vynikající technologie workflow MFP (multifunkčních zařízení). RICOH Smart Integration je platforma, která poskytuje cloudové aplikace a integraci pracovního toku dokumentů mezi zařízeními. Snadno použitelné aplikace propojují MFP a další inteligentní produkty a zařízení Ricoh s oblíbenými cloudovými službami třetích stran, takže důležité informace a dokumenty jsou vždy k dispozici.

Společnost Keypoint Intelligence ocenila inteligentní integrační řešení společnosti RICOH pro:

  • optimalizace obchodních procesů, které se protínají se zařízeními Ricoh
  • Zajištění bezproblémové integrace se širokou škálou cloudových služeb

RICOH Streamline NX v3 byl vyhlášen vítězem v kategorii Vynikající platforma pro správu a řízení tiskového prostředí a pracovních postupů. RICOH Streamline NX v3 je výkonný jednotný modulární balíček, který poskytuje centralizovanou správu zařízení, skenování a zabezpečený tisk. Používá široký přístup k řešení procesních potřeb souvisejících s dokumenty.

Společnost Keypoint Intelligence získala ocenění RICOH Streamline NX v3 za:

  • Silná kombinace monitorování a správy zařízení, jakož i funkcí automatizace skenování/digitalizace
  • Zachování zabezpečení dat bez vytváření těžkopádného prostředí pro koncového uživatele

Harald List, ředitel produktového managementu pro region EMEA, marketingu EMEA, říká: „Zákazníci oprávněně požadují nejpokročilejší technologii tiskových pracovních postupů a také větší schopnost spravovat a optimalizovat své tiskové prostředí. Tato ocenění svědčí o našem přístupu k zákazníkům, naší snaze inovovat a našem odhodlání vést změny, které odemykají lidský potenciál prostřednictvím síly a schopností technologií.“

Viac informácií o produktoch a službách Ricoh nájdete na www.ricoh.sk.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128