Společnost Ricoh Europe získala ocenění Logitech Partner roku
20.09.2022

Společnost Ricoh Europe získala ocenění Logitech Partner roku

Ricoh Europe, Bratislava, 20. září 2022Společnost Ricoh Europe získala prestižní ocenění Logitech Partner of the Year jako uznání své bezkonkurenční schopnosti integrovat produkty Logitech do svého B2B portfolia.

Partnerství je založeno na schopnosti společnosti Ricoh vytvářet plně vybavené zasedací místnosti a pracoviště pro spolupráci pomocí videokonferenčních řešení Logitech, jako jsou kamery, zařízení uživatelského rozhraní, mikrofony, periferní zařízení a doprovodné služby. Ty jsou společností Ricoh nakonfigurovány tak, aby bezproblémově spolupracovaly s preferovanou video platformou koncového uživatele, včetně Microsoft Teams a Zoom. 

Prostřednictvím tohoto partnerství mohou zákazníci společnosti Ricoh těžit ze špičkové nabídky na trhu, která poskytuje spolehlivost spojenou s produkty Logitech spravovanými službami společnosti Ricoh. To zahrnuje zákazníky společností, které společnost Ricoh získala za účelem dalšího rozšíření svých možností v oblasti digitálních služeb, stejně jako ty, které získá v budoucnu. 

Logitech Select, rozšířená služba podporující všechna zařízení Logitech v místnosti, je klíčovou součástí nabídky služeb spravovaných společností Ricoh, jež pomohla urychlit růst partnerství.

Brooke Ellingworth, vedoucí VC a B2B kanálů ve společnosti Logitech, říká: „Vzájemná vysoká angažovanost společností Logitech a Ricoh způsobila rozvoj našeho partnerství. Globální dosah, servisní schopnosti a odborné znalosti v oblasti integrace produktů činí ze společnosti Ricoh dokonalého partnera pro posílení pracovišť v digitálním věku. Zaznamenali jsme nárůst o 80 %, což dále zdůrazňuje příležitosti, které toto partnerství přináší.“

Andrew Nelson, obchodní ředitel komunikačních služeb pro region EMEA, Ricoh Europe, dodává: „Ve spolupráci se společností Logitech poskytujeme zákazníkům bezkonkurenční portfolio inovativních řešení a technických znalostí, které podporují specifické požadavky. Ocenění Partner roku je důkazem přístupu, který ve společnosti Ricoh uplatňujeme především k zákazníkům, protože jsme lídry v oblasti změn, které uvolňují lidský potenciál prostřednictvím síly a příležitostí technologií.“

Další informace o možnostech digitálních služeb společnosti Ricoh naleznete na www.ricoh.cz.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128