Společnost Ricoh je zařazena do seznamu "Clarivate Top 100 Global Innovators 2022"
24.02.2022

Společnost Ricoh je zařazena do seznamu "Clarivate Top 100 Global Innovators 2022"

Tokio, 24. únor 2022 – Společnost Ricoh byla zařazena mezi sto nejlepších globálních inovátorů v seznamu „Clarivate Top 100 Global Innovators 2022“ analytické společnosti Clarivate Plc, která je globálním lídrem v poskytování důvěryhodných informací a poznatků k urychlení tempa inovací. Zařazením do seznamu Clarivate uděluje uznání společnostem, které prokazují konzistentní, nadstandardní výjimečnost v inovacích a které tvoří špičku světového inovačního ekosystému.

Při výběru 100 nejlepších globálních inovátorů společnost Clarivate analyzuje patentové trendy prostřednictvím vlastního indexu založeného na vlastních patentových údajích. Společnosti hodnotí podle pěti ukazatelů: Rozsah tvůrčí činnosti (registrované patenty za posledních pět let), Úspěšnost (procento schválených patentových žádostí), Globalizace (počet patentů aplikovaných na hlavních trzích), Vliv (jak často jsou vlastní patenty uvedeny v patentech jiných společností) a Technická odlišnost. Společnost Ricoh se v tomto seznamu nachází již potřetí.

Jako společnost poskytující digitální služby Ricoh plánuje a realizuje strategie duševního vlastnictví po celém světě. Společnost Ricoh bude pokračovat v získávání duševního vlastnictví, aby mohla dále rozvíjet své podnikání a zároveň vytvářet hodnotné duševní vlastnictví na základě obchodních i technologických strategií.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128