Společnost Ricoh uvádí na trh zlaté a stříbrné tonery, dodávající tiskovinám luxusní vzhled a podporující rozvoj inovátorů grafického umění
01.06.2021

Společnost Ricoh uvádí na trh zlaté a stříbrné tonery, dodávající tiskovinám luxusní vzhled a podporující rozvoj inovátorů grafického umění

Ricoh Europe, Londýn, 1. června 2021 - Specialisté na grafiku mohou zvýšit svoje výnosy a přilákat nové klienty rozšířením škály své nabídky novými zlatými a stříbrnými tonery společnosti Ricoh. Tyto atraktivní doplňky výrazně zvyšují možnosti vylepšení digitálního tisku pro rostoucí počet majitelů firem, kteří hledají způsoby, jak se svým tiskem odlišit a vyniknout nad konkurencí.

(Left) Silver only (Right) CMYK & Silver
Vlevo pouze stříbro, vpravo CMYK a stříbro

Tonery, vyvinuté pro pátou barevnou stanici digitálního zařízení s barevným tiskem Ricoh Pro™ C7200X, dodávají tisku vysokou přidanou hodnotou a vynikající vizuální punc. Doplňkovými barvami se otevírá široká škála aplikací od katalogů, plakátů, letáků, adresných reklamních zásilek a brožur až po vizitky, pohledy a vánoční přání, lístky, pozvánky, certifikáty a obaly.

Nové tonery je možné doplnit dodatečně, což umožňuje uživatelům tiskáren Ricoh Pro C7200X rozšířit jejich současné možnosti.

Eef de Ridder, viceprezident Graphic Communications Group, Ricoh Europe, říká: „Zlaté a stříbrné tonery mají uspokojit vyvíjející se potřeby klientů na konkurenčním trhu. Inovátoři v oblasti grafického umění oprávněně hledají ohromující možnosti vylepšení digitálního tisku, které by rychle a nákladově efektivním způsobem pomohly vyniknout právě jejich aplikacím. Tyto nové tonery jim zpřístupňují dobře reagující produkci široké škály tisku s přidanou hodnotou doprovázenou nádherným a speciálním dojmem. Výsledkem je, že komerční tiskárny mohou pomoct značkám a designerům otevřít dveře k vzrušujícím příležitostem a vysoce kreativním pracím, které doplní wow efekt v podobě zlata či stříbra.“

Zlaté a stříbrné tonery budou v Europě dostupné od července 2021.

Více informací naleznete na www.ricoh-europe.com.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128