Společnost Ricoh zdokonaluje řešení pro tvorbu dokumentů FusionPro s cílem zrychlit a zjednodušit přesně cílenou komunikaci
Ricoh EuropeLondon 02.12.2021

Společnost Ricoh zdokonaluje řešení pro tvorbu dokumentů FusionPro s cílem zrychlit a zjednodušit přesně cílenou komunikaci

Ricoh Europe, Londýn, 2. prosinec 2021 - Tvorba přesně cílené komunikace s klientem je rychlejší a jednoduší pro tvůrce kampaní, kteří používají nejnovější vylepšení FusionPro, uznávané řešení pro vytváření dokumentů společnosti Ricoh.

Ricoh enhances its FusionPro document creation solution to speed up and simplify highly targeted communications
Vylepšené řešení FusionPro společnosti Ricoh rozšiřuje možnosti designu přidáním efektů částečné průhlednosti na obrázky a text. Obrázek vytvořený pomocí FusionPro.

Výkonná sada nástrojů pro navrhování a tvorbu personalizovaného marketingu a komunikace umožňuje firmám vytvářet vysoce přizpůsobitelné dokumenty pro tisk a digitální doručování. Díky integraci s aplikacemi Adobe InDesign a Acrobat poskytuje bezproblémovou technologii Plug and Play (umožňující jednoduché rozpoznání hardwaru) pro flexibilní vytváření VDP dokumentů z téměř jakéhokoliv grafického souboru, který může být konvertovaný do PDF.

Nová verze nabízí vylepšené funkce pro zjednodušení generování výkonných inteligentních předloh FusionPro, založených na systému pravidel. Pomocí dat sestavuje velmi cílené a relevantní zasílání zpráv, které prokazatelně zvyšuje míru odezvy v rámci celkové klientské komunikace.

Dodatečné funkce uživatelům umožňují:

• Jednoduše konvertovat bohatě formátovaný statický text v souboru PDF na variabilní panely, čímž se odstraní potřeba importovat variabilní panely z InDesignu.

• Přidat k obrázkům a textům částečně průhledné efekty, což umožňuje další možnosti designu.

• Přidat více zdrojů dat a filtrovat data pomocí nového uživatelského rozhraní pro zjednodušení spravování primárních a sekundárních datových souborů.

• Spravovat variabilní snímky a viditelnost prostřednictvím série operací s cílem ušetřit čas při přidávaní designových norem a funkčnosti.

• Přístup k novým průvodcům šablon pro vytváření plně funkčních tabulek, se kterými už není kódování Java skriptů potřebné.

Craig Lewis, ředitel Enterprise Printing společnosti Ricoh Europe, komentuje: „Výzkum společnosti McKinsey zjistil, že cílená komunikace může zvýšit výnosy o 10 až 30 %. Nejnovější vylepšení FusionPro pomáhají firmám všech velikostí snadno vytvořit účinné cílené posílání zpráv tak, že proces neustále zjednodušují a činí ho méně nákladným.“

Více informací najdete na www.ricoh-europe.com.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128