Společnost Ricoh získala cenu BLI společnosti Keypoint Intelligence za barevné inteligentní multifunkční zařízení
12.01.2021

Společnost Ricoh získala cenu BLI společnosti Keypoint Intelligence za barevné inteligentní multifunkční zařízení

Zařízení bylo oceněné za podporu prostředí velkých firem.

Ricoh Europe, Londýn, 12. ledna 2021 – Společnost Ricoh získala další ocenění od Keypoint Intelligence, a to BLI Winter 2021 Pick Award za produktovou řadu Ricoh IM C530, barevné inteligentní multifunkční zařízení formátu A4.
Ocenění BLI Picks, udělované dvakrát ročně, oceňuje kancelářské vybavení a produkty, které dosáhly nejvyššího skóre v rozsáhlých laboratorních testech Keypoint Intelligence v uplynulých šesti měsících. Produktová řada IM C530 společnosti Ricoh byla vyhlášena za vítězné zařízení v kategorii Vynikající barevná multifunkční tiskárna formátu A4 pro firemní prostředí.
Ricoh wins BLI Award from Keypoint Intelligence for colour intelligent MFP
Ricoh IM C530 umožňuje uživatelům optimalizovat pracovní toky při tisku a zvýšit celkovou produktivitu díky přizpůsobitelným funkcím, intuitivnímu uživatelskému prostředí, rychlosti tisku až 53 str./min. a velkokapacitnímu zásobníku, který umožňuje využít maximální kapacitu 3 250 archů papíru.

Společnost Keypoint Intelligence ocenila zařízení za:

  • Působivou uživatelskou přístupnost: Zahrnuje intuitivní rozhraní velkého dotykového displeje, které umožňuje prohlížení internetu a nabízí podporu pro běžnou údržbu a provoz zařízení.
  • Robustní administrativní nástroje: Ricoh Device Manager NX, Ricoh @Remote, podpora Ricoh RemoteConnect a volitelná podpora pro Ricoh Streamline NX.
  • Podporu mnohých řešení, aplikací a služeb na zjednodušení pracovních postupů a maximalizaci investic: Např. Ricoh Smart Apps a Ricoh Always Current Technology.
Řada Ricoh IM C530 je součástí inteligentních barevných multifunkčních A4 zařízení Ricoh a platformy Dynamic Workplace Intelligence, zahrnující technologii ACT (Ricoh Always Current Technology), která zajišťuje, aby se technické možnosti produktů vyvíjely současně s požadavky zákazníků. Oceněné zařízení obsahují inteligentní ovládací panel Ricoh vybavený novějším procesorem, který zabezpečuje rychlejší přechody mezi aplikacemi a citlivě reagující dotykovou obrazovku. Pro rychlé řešení problémů a vykonání automatických aktualizací firmwaru se technici společnosti Ricoh můžou připojit na dálku.
Kaitlin Shaw, Associate Director pro A4 Hardware ve společnosti Keypoint Intelligence, říká: „Díky modelům Ricoh IM C530 získají podniky silný výkon a vynikající použitelnost za nízké náklady za jednu stranu. Zařízení obsahují intuitivní dotykovou obrazovku, která podporuje prohlížení internetu a umožňuje uživatelům vybírat si z množství aplikací zjednodušujících pracovní postupy přímo z ovládacího panelu, přičemž dalším velkým plusem je integrace softwaru. Správci určitě ocení vynikající nástroje pro správu zařízení, které mají k dispozici. Toto všechno napomáhá maximalizovat produktivitu, která je pro náročné firemní prostředí rozhodující.“
Harald List, Director EMEA Product Management, Ricoh Europe, dodává: „Zákazníci mají právo požadovat nejvýkonnější, intuitivní a bezpečné tiskové technologie. Řada Ricoh IM C530 je příkladem toho, jak neustále pracujeme na uspokojovaní nově vznikajících potřeb klientů a zároveň zákazníkům přinášíme důvěru a stabilitu v neustále se rozvíjejícím světě byznysu. Toto ocenění je důkazem naší chuti pro inovace, excelentního přístup k zákazníkům a neochvějného závazku pomáhat lidem, aby spolu mohli pracovat odkudkoliv.“

Víc informací o produktech a službách společnosti Ricoh najdete na www.ricoh-europe.com.

|O společnosti Keypoint Intelligence | 

Už 60 let se klienti na trhu digitálního zobrazování spoléhají na společnost Keypoint Intelligence při nezávislém praktickém testovaní, laboratorních údajích a rozsáhlém průzkumu trhu, aby podpořili své produkty a jejich prodej. Díky desetiletým zkušenostem analytiků je společnost Keypoint Intelligence uznávaná jako nejdůvěryhodnější zdroj na trhu pro nezaujaté informace, analýzy a ocenění. Tyto zásadní důležité poznatky klienti využili pro strategické rozhodování, aktivizaci denního prodeje a provozní dokonalosti ke zlepšení obchodných cílů a zvýšení hospodářského výsledku. Tak, jak se průmysl rozšiřováním nabídky a vynalézáním metod mění, tak se společnost Keypoint Intelligence s hlavním zaměřením na klienty neustále vyvíjí, přičemž s důvěrným porozuměním slouží transformacím výrobců, distribučních kanálů a jejich klientů v sektoru digitálního tisku a zobrazování.

|O ocenění BLI Office Hardware Pick Awards| 

Ocenění Buyers Lab Picks jsou v tomto oboru nezávislé a těžko získané ocenění, protože jsou založené na důkladném testovaní včetně rozsáhlého hodnocení životnosti a hodnocení klíčových atributů, jako jsou použitelnost, kvalita obrazu a cena. Každý produkt, který projde laboratorním testem, získá pečeť jako vysoce doporučený anebo doporučený a certifikát spolehlivosti, nejlepší produkty se označují jako „Pick contenders“.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128