Společnost Ricoh získala od Keypoint Intelligence ocenění BLI za sérii multifunkčních zařízení A3
17.01.2022

Společnost Ricoh získala od Keypoint Intelligence ocenění BLI za sérii multifunkčních zařízení A3

Ricoh Europe, Londýn, 17. leden 2022 – Kvality společnosti Ricoh opětovně potvrdilo ocenění BLI Winter 2022 Pick Award od firmy Keypoint Intelligence, které získala za svou řadu Ricoh IM 2500, včetně inteligentního multifunkčního černobílého zařízení pro formát A3, Ricoh IM 2500(A).

Dvakrát ročně udělovaná cena BLI Picks oceňuje kancelářská zařízení a produkty, které dosáhly nejvyššího skóre v rozsáhlých laboratorních testech Keypoint Intelligence v uplynulých šesti měsících. Zařízení Ricoh IM 2500 byla vyhlášena jako vítězná pro svou výjimečnou rychlost tisku až 25 stran za minutu.

Každé zařízení série zahrnuje:

  • Vždy aktuální technologii, která umožňuje uživatelům přístup k nejnovějším aplikacím, funkcím a aktualizacím
  • Platformu Smart Integration pro aplikace fungující na bázi Cloudu a integraci pracovních procesů s dokumenty na více zařízeních
  • Intuitivní inteligentní ovládací panel pro rychlé a snadné ovládání zařízení a zároveň zajištění intuitivnějších pracovních procesů
  • Aplikaci Smart Device Connector pro bezpečné kontrolování všech funkcí, jako je tisk, kopírování, skenování a faxování prostřednictvím zařízení se systémem Android a iOS.

Pete Emory, ředitel oddělení Research & Lab Services společnosti Keypoint Intelligence, říká: „Toto uznání v podobě ocenění BLI A3 Pick Award si vítězové vysloužili za své neustále působivé výkony v průběhu celého testování. Díky svým vlastnostem od výrazné nebo bezvadné spolehlivosti až po možnosti použití, které by měl ocenit každý uživatel, těchto osm zařízení splní nebo předčí potřeby svého cílového trhu. Navíc, s druhy funkcí, dnes potřebnými kvůli vzájemnému propojení pracovních sil, jako jsou například možnosti propojení Cloudu a mobilu a pohotovost softwaru, jsou ocenění Winter 2022 A3 Pick dokonalé pro současnost se stabilní pozicí i do budoucna.“

Harald List, ředitel EMEA Product Management, EMEA Marketing, dodává: „Jelikož usměrňujeme a podporujeme klienty na jejich cestách k digitální transformaci, naše požadavky na produktivní, bezpečné, dostupné a uživatelsky přívětivé technologie jsou pochopitelně nezbytné. Série Ricoh IM 2500 je příkladem toho, jak uspokojujeme neustále se vyvíjející obchodní potřeby souběžně s nepřetržitým zájmem o udržitelná a spolehlivá zařízení. Toto ocenění je důkazem našeho odhodlání měnit přístupy k práci, které osvobozují lidský potenciál prostřednictvím síly a možností technologií.“

Více informací o produktech a službách společnosti Ricoh najdete na www.ricoh.cz

| O společnosti Keypoint Intelligence |

Již 60 let se klienti na trhu digitálního zobrazování spoléhají na společnost Keypoint Intelligence při nezávislém praktickém testování, laboratorních datech a rozsáhlém průzkumu trhu, aby podpořili úspěch svých produktů a jejich prodej. Díky desetiletím zkušeností analytiků je společnost Keypoint Intelligence uznávána jako nejdůvěryhodnější zdroj na trhu pro nezaujaté informace, analýzy a ocenění. Tyto zásadně důležité poznatky klienti využívají ke strategickému rozhodování, aktivizaci denního prodeje a provozní dokonalosti, a ke zlepšení obchodních cílů a zvyšování hospodářského výsledku. Tak, jak se průmysl rozšiřováním nabídky a inovováním metod mění, tak se společnost Keypoint Intelligence s hlavním zaměřením na klienty neustále vyvíjí, přičemž s důvěrným porozuměním slouží transformacím výrobců, distribučním kanálům a jejich klientům v sektoru digitálního tisku a zobrazování.

| O ocenění BLI Office Hardware Pick Awards | 

Ocenění Buyers Lab Picks jsou v tomto oboru nezávislá a obtížně získaná ocenění, protože jsou založena na přísném testování včetně rozsáhlého hodnocení odolnosti a hodnocení klíčových atributů, jako jsou použitelnost, kvalita obrazu a cena. Každý produkt, který projde laboratorním testem, získá pečeť jako vysoce doporučený nebo doporučený a certifikát spolehlivosti, nejlepší produkty se označují jako výběr z kandidátů.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128