Nový produkční tiskový stroj Ricoh Pro C7200x obdržel ocenění EDP
12.06.2018

Nový produkční tiskový stroj Ricoh Pro C7200x obdržel ocenění EDP

Praha, 12. června 2018 – Kreativní řada archových digitálních barevných tiskových strojů značky Ricoh získala prestižní ocenění, které si zástupci firmy převzali na slavnostním ceremoniálu EDP Award, FESPA, Berlín.
Ricoh Pro™ C7200x
Tisková platforma Ricoh Pro C7200x obdržela uznání Evropské asociace digitálního tisku

Významné ocenění obdržely archové barevné digitální tiskové stroje řady Ricoh Pro C7200x jako jeden z 29 produktů vybraných z více než 120 přihlášených v osmi kategoriích.

Eef De Ridder, ředitel divize Komerčního tisku společnosti Ricoh Europe, ocenění komentoval: „Nejnovější řadu tiskových strojů jsme vyvíjeli pro své portfolio řešení, která řeší každodenní požadavky trhu a náročné úkoly, se kterými se musejí vyrovnávat naši zákazníci. Jsme nadšení, že kvalita, produktivita a všestrannost našich strojů získala uznání EDP (Evropské asociace digitálního tisku).

Řada Ricoh Pro C7200x Graphic Arts Edition byla navržena tak, aby poskytovala vysoce flexibilní, kvalitní a kreativní tisk. Tyto kompaktní, prostorově nenáročné stroje zvládají tisk rychlostí 95 str./min. nebo 85 str./min. Umí potisknout rozmanitou škálu médií až do gramáže 360 g/m2 při jmenovité rychlosti. Technologie umožňují tisk na prodloužené formáty až do délky 1260 mm (při jednostranném tisku). S pátou barevnou stanicí navíc mají rozšířené možnosti pro aplikace s přidanou hodnotou. Poskytují nevšední barevné kombinace, včetně neonové růžové a neviditelné červené barvy, které jsou další novinkou k bílé, čiré a neonové žluté barvě. Zatímco u tiskového zařízení Pro C7200x se očekává, že bude využíváno progresivními poskytovateli tiskových služeb, model Pro C7200 pouze pro CMYK se pravděpodobně stane hitem firemních tiskových center.

EDP

Evropská asociace digitálního tisku (EDP) má za cíl pomáhat technologickým vývojářům při hledání těch pravých řešení pro jejich aplikace. Ocenění se uděluje nejlepším produktům v segmentu tisku, softwaru, substrátů, inkoustů, materiálů a dokončovacích systémů.

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128