Tiskařská komunita poskytla v době Covid-19 poradenství a podporu jako součást nově spuštěného programu Ricoh Business Booster
01.07.2020

Tiskařská komunita poskytla v době Covid-19 poradenství a podporu jako součást nově spuštěného programu Ricoh Business Booster

Ricoh Europe, Londýn, 1. července 2020 – Poskytovatelé tiskových služeb, kteří přehodnocují své fungování a zjišťují, jak se do budoucna vyvíjet v reakci na globální pandemii, jsou podporováni nově spuštěným programem Ricoh Business Booster.

Ricoh Business Booster poskytuje v rámci komunity podporu a znalosti v souvislosti s Covid-19
Ricoh Business Booster poskytuje v rámci komunity podporu a znalosti v souvislosti s Covid-19
Klientům, kteří provozují produkční tiskárny značky Ricoh, poskytuje Ricoh Business Booster množství informací, včetně rad a nápadů o tom, jaké další kroky by klienti mohli podnikat na trhu po příchodu Covid-19. Program poskytuje také širokou škálu stahovatelných grafik, které slouží pro sociální distancování. Pro vstup do programu stačí těmto klientům registrace na webu Ricoh Business Booster, která je zdarma. Stačí zadat přihlašovací údaje a výrobní číslo využívaného zařízení. Obsah webu je v angličtině.
Program zahrnuje rozrůstající se knihovnu článků, přehledů a pokynů týkajících se Covid-19. Nabízí také podporu obchodu a vývoje produktů, případové studie, videa, webináře, návrhy a šablony. Navíc obsahuje specifické pokyny pro práci s 5. barvou, jako je bílá, neonová a neviditelná červená, na digitální barevné archové tiskárně Ricoh ProTM C7200x.
„Program Ricoh Business Booster představuje jednu z mnoha klíčových iniciativ, do kterých Ricoh investuje, aby pomohl svým klientům,“ říká Erwin Busselot, ředitel pro obchodní inovace a řešení v komerčním a průmyslovém tisku. „Naší ambicí je poskytnout klientům nejen praktické nástroje a zdroje, ale také vytvořit silnou komunitu a sdílet nápady, abychom podpořili polygrafický průmysl. Činnosti programu identifikují, co je novou normou v reakci na četné změny a neustálé výzvy. Ricoh Business Booster je navržen tak, aby klientům pomohl čerpat z libovolného počtu nabízených témat, aby mohli pružně reagovat a přizpůsobovat se odpovídajícím způsobem. Schopnost sebevědomě měnit přístup povede k úspěšnému růstu.“

|O společnosti Ricoh|

Ricoh podporuje digitální pracoviště pomocí inovativních technologií a služeb, které umožňují chytřejší práci odkudkoliv.

Se znalostmi a organizačními schopnostmi získanými během své 85leté historie je Ricoh předním poskytovatelem digitálních služeb, správy informací a tiskových a zobrazovacích řešení navržených pro podporu digitální transformace a optimalizaci výkonnosti firem.

Společnost Ricoh Group se sídlem v Tokiu má pobočky po celém světě a její produkty a služby jsou nyní k dispozici zákazníkům v přibližně 200 zemích a regionech. Ve fiskálním roce končícím březnem 2022 měla skupina Ricoh celosvětové tržby ve výši 1 758 miliard jenů (cca 14,5 miliard USD).

Pro další informace navštivte www.ricoh.cz.

© 2022 RICOH COMPANY, LTD. Všechna práva vyhrazena. Jakékoliv uváděné názvy produktů jsou registrovanými ochrannými známkami příslušných společností.

Kontakt pro média:

RICOH Czech Republic s.r.o.

E-mail: marcom@ricoh.cz 

Mobile: +420 702 245 128